| JeSa a întrebat:

"Află-ţi tipul de personalitate

Cu ajutorul acestui test puteţi identifica ce tip de personalitate aveţi, dintre cele descrise în articolul despre cum vă influenţează tipul de personalitate viaţa şi cariera. Pentru a obţine un rezultat cît mai precis nu trebuie să fiţi preocupat(ă) să faceţi o bună impresie cînd răspundeţi la întrebări.

http://www.infopsihologia.ro/teste-psihologice/tipul-de- personalitate/ "

Sa vedem care si cum, ce tip de personalitate avem, pentru cateva minute de destindere. Asadar, ce v-a iesit?

Sura: http://www.infopsihologia.ro/......i-cariera/ (aici da descrierile fiecarei dimensiuni / ce-nseamna adica)

Multumesc.

Răspuns Câştigător
| tarziu a răspuns:

Nu se potriveste la unele chestii, nici nu are cum..sunt prea putine intrebari dupa parerea mea. Am facut anul trecut o evaluare psihologica si a durat mai mult de o ora. De acolo intr'adevar a iesit exact ceea ce suntwinking

14 răspunsuri:
| JeSa explică:

A, da, si sa raspund si eu, mie mi-a iesit asa: Testul pe care l-ati completat va evalueaza personalitatea in functie de 4 dimensiuni: Introvertit - Extravertit, Intuitiv - Senzorial, Afectiv - Reflexiv, Perceptiv - Judicativ. Mai jos sunt scorurile dvs. pentru fiecare din aceste dimensiuni. Un scor mai mare decat 5 va situeaza in termenul din dreapta al dimensiunii si un scor mai mic de 5 va situeaza in termenul din stanga. Gasiti descrierea acestor dimensiuni in acest articol.
Introvertit - Extravertit - de la 1 la 10 - am obtinut 5;
Intuitiv - Senzorial - de la 1 la 10 - am obtinut 7;
Afectiv - Reflexiv - de la 1 la 10 - am obtinut 8;
Perceptiv - Judicativ - de la 1 la 10 - am obtinut 4.
Conform scorurilor de mai sus tipul dumneavoastra este introvertit - senzorial - reflexiv - perceptiv (si ar insemna ca): ''Aceste persoane nu vorbesc mult - prefera sa actioneze si sunt foarte realisti. Au spirit de observatie si simt practic. Sunt indemanatici si le plac si masinariile, li se potrivesc activitatile care presupun manualitate. Isi rezolva problemele vietii cu eficienta si siguranta de sine, se adapteaza din mers schimbator. Ca sa se simta bine, locul de munca trebuie sa le dea posibilitatea sa-si puna in valoare acuratetea practica intr-un mediu mereu schimbator. Sunt spontani, imprevizibili, nu sunt facuti pentru o viata de familie linistita, isi asuma cat mai putine responsabilitati. Reprezinta cam 6% din populatie.''

Bun, dupa cum spuneam, va astept si pe voi. Spor!

| tarziu a răspuns:

Conform scorurilor de mai sus tipul dumneavoastră este introvertit - intuitiv - afectiv - perceptiv.

Sunt persoane dotate cu o mare sensibilitate, care obişnuiesc să se implice total în cîte o sarcină care îi interesează. Nu sunt bine organizaţi şi se află adesea în criză de timp, au obiceiul să întîrzie. Ideile lor nu sunt foarte bine articulate la realitate, nu dispun de simţ practic. Deoarece au imaginaţie şi le place să asimileze informaţii, le este potrivită munca de cercetare; de asemenea sunt interesati de domeniul uman, fiind buni consilieri sau psihologi. Dispun de simţ muzical şi artistic. Reprezintă cam 1-2% din populaţie.

| JeSa explică (pentru tarziu):

Tarziu,

Interesanta combinatia ta. Chiar ce parere ai despre rezultat / test? Ti se potriveste?

Merci.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Conform scorurilor de mai sus tipul d-voastra e extravertit-senzorial-reflexiv-judicativ. Sunt oameni realisti, puternici si practici. Spun lucrurilor pe nume iar la serviciu le place sa lucreze cu oameni productivi si de incredere. Datorita firii lor deschise, sunt intotdeauna la curent cu noutatile din afaceri sau politica. Sunt bine organizati, hotarati, au capacitatea de a finaliza proiectele, de aceea sunt potriviti pentru domeniul comercial Sunt potriviti pentru functii de administratori sau manageri. In familie sunt parinti si parteneri stabili, care spun lucrurilor pe nume si le place sa aiba o casa ordonata. Reprezinta cam 14% din populatie.

| JeSa explică (pentru tarziu):

Intru totul de acord cu tine. Pe mine de exemplu, m-a jignit sa spun asa (intre ghilimele), cand mi-a spus (la un moment dat), adica cand mi-a iesit ca: ''.....nu sunt facuti pentru o viata de familie linistita, isi asuma cat mai putine responsabilitati.'' Fals in mare parte frate. (de restul nu discut pentru ca e 'pozitiv' si tratez / iau totul ca atare...)

| Ryuzaki a răspuns:

Conform scorurilor de mai sus tipul dumneavoastră este extravertit - intuitiv - reflexiv - perceptiv.

Se implică în nenumărate activităţi, au tot felul de idei si iniţiază multe proiecte. Se pricep să îi convingă pe ceilalţi sa le adopte proiectele dar sunt prea puţin interesaţi de ducerea lor la bun sfîrşit. Au nevoie de varietate în viaţa de familie şi la serviciu şi dacă nu au suficienta libertate, se simt frustraţi. Sunt sociabili şi bine-dispuşi. În viaţa de familie nu îi interesează detaliile practice şi se pricep să se joace şi să discute cu copiii. Reprezintă cam 4% din populatie.

| Holocaust a răspuns:

"Conform scorurilor de mai sus tipul dumneavoastră este introvertit - intuitiv - reflexiv - perceptiv.
Îşi construiesc opiniile logic şi raţional avînd capacitatea de a reţine cu uşurinţă date despre un anumit subiect şi sunt consideraţi de obicei foarte inteligenţi. Au totuşi dificultăţi de a îşi pune în practică proiectele deoarece lucrează cu noţiuni prea abstracte şi nu sunt bine organizaţi. Din aceeaşi cauză par retraşi şi excentrici. Li se potrivesc activităţile care presupun inovatii şi nu sunt buni pentru activităţile rutiniere. Nu se implică prea mult în viaţa de familie şi în cea socială, dar sunt toleranti şi îi bucură compania familiei. Reprezintă cam 1% din populatie."
1%.big grin Sunt un fenomen rar.Interesant testul. În mare parte, mi se potriveşte.

| Dumnezău a răspuns:

Mi-a iesit introvertit-intuitiv-reflexiv-perceptiv.In mare parte, mi se potriveste, dar la partea cu toleranta si compania familiei au dat cu bata in balta evaluatorii.Ma bucura ca sunt un animal rar, si numai 1% sunt ca mine.Descrie binisor testul, doar ca nu e la fel de adanc ca cele care au 200 si ceva de intrebari, si pot sa te incadreze mai bine intr-un tipar psihologic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Animal rar pe dracu, suntem 3 numai aici din aceeași categorie.laughing

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Certain player plays better in certain systems.Nu e vina mea, ca se gasesc aici persoane asemanatoare cu mine, in general cam maxim 2 din 100 au comportament asemanator.

| JeSa explică (pentru Dumnezău):

Spuneti bine.

Dumnezău happy m-ai facut curioasa cu testul de 200 de intrebari. Poate vii tu cu el, printr-o intrebare / exemplu.

| Dumnezău a răspuns (pentru JeSa):

Testul acela se da in sisteme mai complexe.Stiu sigur ca la liceul militar folosesc unul de 150, iar la Academia Militara, unul de vreo 300, care iti testeaza si nervii.Nu stiu unde gasesc un exemplu acum, mai ales ca mi-e si lene, dar se pot da si la cabinete psihologice.

| JeSa explică (pentru Dumnezău):

Am inteles. Multumesc pentru informatie Dumnezău. Seara faina.

| AndutzaAndu a răspuns:

Ce chestie, mie chiar mi se potriveşte tot ce e scris acolo. laughing
Mă rog blablabla, ştii aia cu intuitiv, nu ştiu ce, nu mai repet ca mi-e lene big grin. Mi-a ieşit 4 la Introvertit, Intuitiv, Afectiv (adică la toate 3) şi 7 la Judecativ.
Descrierea sună cam aşa:
"Au sentimente foarte puternice şi se implică în problemele celor din jur, adesea servesc drept model oamenilor. Spre deosebire de tipul precedent, nu îşi dezvăluie sentimentele decât celor apropiaţi. Îşi îndeplinesc cu promptitudine obligaţiile de serviciu, sunt punctuali la întâlniri, îşi ţin cuvântul şi sunt perseverenţi. Încearcă să trăiască în armonie cu ceilalţi şi evită conflictele. Li se potrivesc profesiile care au posibilitatea de a schimba ceva în bine în viaţa celorlalţi. Reprezintă cam 1% din populaţie. "
thinking Mna, tot ce pot să zic e că e adevărată la mine chestia că mă implic in problemele celorlalţi, că îmi dezvălui sentimentele celor apropiaţi, sunt punctuală, îmi ţin cuvântul, vreau să trăiesc în armonie deşi uneori mă enervez repede. laughing Şi... da, urăsc conflictele, foarte mult. Sunt o fire paşnică de felul meu. big grin