| KlaudyaAddha a întrebat:

AJUTOR! Tata nu se pricepe deloc in calculatoare. A vrut sa intre pe Yahoo (ma rog, a scris ID-ul si parola gresita, normal ca nu a putut sa intre in ID) S-a enervat si a zis ca eu si cu mama am parolat calculatorul(doar eu si cu mama umblam mereu la claculator). Cum sa parolam calculatorul?! La Yahoo mereu trebuie sa-ti bagi parola...Altfel cum vrei sa vorbesti? I-am zis dar el tot insista ca am parolat calculatoru', asa ca a zis ca o sa cheme pe cineva sa reinstaleze Windows-ul (degeaba, Windows-ul e foarte ok) si o sa pune o parola secreta(pe care o va stii numai el). El uita mereu parolele - asa ca n-o sa mai pot sa ma joc la calculator! crying Am Windows XP. Cum pot sa sterg parola pusa de el la calculator? (acum folosesc calculatorul unei prietene). Va rog, raspundeti cu seriozitate si repede! Specific ca nu i-am pusnici o parola calculatorului, nici mama, asa ca tata minte. Please help me!

4 răspunsuri:
| TheTiger a răspuns:

Pai adevarul ca sansele ca sa stergi o parola nu cred ca sunt mai mari de 30%(decat dara reinstalezi windows-ul sunt sanse 100%)dar mie pe calculator imi apare cand sa bag parola, dupa sageata aia apare un semn de intrebare, si daca dai pe el si iti apare parola, dar depinde, daca o ai bine, daca nu esti mancata straight face. Apropo ia-ti yahoo messenger 10 si cand dai parola gresita sa ii dai forgot password. Spune-i ca ii recuperezi parola de la mess si atunci daca il convingi scrii ceva de genu aici:"da l-am convins si ajuta-ma te rog sa aflu parola.", si eu te voi ajuta sigurwinking

| Abcdefg123 a răspuns:

Faza cu Forgot password, mi se pare o MARE tampenie oh go on! mi-am uitat parola, dar aveam toate alea scrie pe un caiet : Intrebarea cheie. raspunsu`. data de nastere. codu` si etc. :]
Toate erau corecte, le-am scris si imi zicea " please wait ". si am wait eu :]] mult si bine, ca pagina tot asa a ramas.
In fine :]! Vbeste cu tatal tau, sa numai fie asa capcaun si sa`si noteze daca uita :p.

| xIoana a răspuns:

E destul de simplu. am avut o situatie asemanatoare doar ca eu nu mai stiam parola de la laptop si in 2 ore plecam la munte. deschizi calculatorul si cat timp e negru ecranu de la calc apesi pe F8. si intri in safe mod. de acolo astepti sa te loghezi o sa-ti apara doua conturi al tatalui tau si al administratorului. te duci pe admin si de acolo dai click la contros panel => user account => te duci la contul tatalui tau si dai remove password. dupaa care dai restart si poti intra pe calculator sper sa-ti fie de ajutorr daca mai ai nevoie de ajutor da-mi mesaj si o sa te ajut

| ZoZoHeart a răspuns:

O poti sterge doar daca vei reusi sa o aflii. In rest nu se poate sterge parola. Incearca sa aflii parola aia sau explica-i tatalui tau ca tu fiind fata lui ar trebui sa aiba incredere in tine. Sper ca te-am putut ajuta!