| Ella10pisicutza a întrebat:

Alege raspunsul din toate astea de mai jos. Cine raspunde la fel ca mine primeste,, funda".
1. Iphone sau Samsung 4g core(il am acum)
2. Shakira sau Niki Minaj
3. Big time rush sau Program minimax
4. Dans popular sau dans modern
5. Romana sau Geometrie
6. Disney Channel sau Minimax
7. Trandafir sau Garoafa
8. Mar sau stafide
9. Pisicuta sau caine
10. Vrei sa iti dau cerere?
Sa vedem cine rasp. la toate ca mine!

5 răspunsuri:
| Ciumica a răspuns:

Nu inteleg de ce voi puneti pe acest site exprimari de sentimente, glume, chestionare de tipul celui de mai sus etc.
Este un site care se bazeaza pe intrebari de care au nevoie utilizatorii si ajutorul utilizatorilor (nu orice tip de intrebare se permite).
De ce pui acest lucru aici? Cu ce te ajuta?

| Ella10pisicutza explică (pentru Ciumica):

Nu am nimi impotriva ta dar veoiam sa vad si eu ce ganditi dar daca va deranjeaza VA SPUN PA MA RETRAG PA!

| Ella10pisicutza explică (pentru Ciumica):

Nu am nimic in potriva ta ar fara suparaare am vrut sa vad ce oameni mi se aseamana e ceva gresit? Si pentru asta cred ca am sa ma retrag!

| Ciumica a răspuns (pentru Ella10pisicutza):

Pentru ce sa te retragi? Poate site-ul o sa-ti fie de folos in cele din urma. Am spus doar ca nu e site de "aflarea dragostei" sau ceva de gen. Nu trebuie sa te retragi doar pentru ca ai pus o astfel de intrebare.
Imi pare rau daca ti-am adus un discomfort, o senzatie neplacuta asupra sentimentelor tale.
Spun ca sunt persoane ce au probleme in legatura cu sanatatea, neintelegeri etc. si chiar au nevoie de raspuns, iar la o astfel de intrebare nu prea este posibilitatea de ati raspunde cineva.
Poti sa incerci sa dai o mana de ajutor persoanelor la nevoie si sa faci un bine, poti ajunge o persoana importanta pe acest site, dar depinde de tine si de cunostintele tale.
Imi cer scuze.
O zi buna!

| Ella10pisicutza explică:

Ok pa! O sa sterg intrebarea