| ADY_5784 a întrebat:

Am 15 ani, 1.70 inaltime, 69 kg, si vreau sa merg la sala de forta. E vreo problema? Deoarece unii prieteni mi-au zis sa nu ma duc.

5 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Da. Intradevar este cu doua taisuri. Unu: Daca vei face de amatori, consta-nd in doua antrenamente pe saptamana, fara sa iei anabolizante, este perfect.Doi: Daca vei face de patru cinci ori pe saptamana cu anabolizante, va fi cat se poate de urat. Toate aceste zise energizante pentru masa musculara, dauneza ficatului in modul cel mai serios. Ca atare, este bine sa faci, dar amatorism Pa

| Cortex a răspuns:

Si eu am 15 ani, 1m. 75 si 75 kg merg la sala de doua luni si imi merge bine. poti merge, dar sa nu faci la aparate pentru spate si sa nu bagi proteine
sfat:la primele sedinte te sfatuiesc sa faci cam la toate aparatele, si nu greu.asta e doar asa pana te obisnuiesti e o chestie cu febra musculara cam o saptamana trebuie sa faci asa, dar daca bagi tare din prima ai o febra musculara de nu te poti ridica din pat, stiu din proprie experienta, si eu am ignorat acest sfat si nu m-am dus la scoala 2 zile ca nu am pututlaughingsucces!

| sKilL a răspuns:

Nu, nu te du. mai asteapta vreo 2 ani pentru dezvoltarea mai sanatoasa a corpului. eventual daca te duci, nu depune efort prea intens si sa nu bagi niciodata toate porcariile de proteina, creatine, steroizi si alte chestii de genul! Succes!

| CaTaLiN41729 a răspuns:

Se zice ca dacate duci la sala nu mai te inalti. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Sn00pY a răspuns:

Nu are nimic doar sa nu faci exerciti care sa iti preseze coloana ca risti sa nu te mai inalti
ceau.