Sad, very sad ca n-ai simtul humorului, si eu am batjocorit colinda? Da aia cu romtelecom ce au batjocorit 2 colinde
E destul de tare, dar trebuie putin lucrat la rima: la partea cu ''sa vaneze salaaarii''.
Super! Dar, o mica obiectie: la versul acesta " Salarii n-a vanat..." ai fi putut sa scrii nu a vanat, ca sa iasa rima mai bine. Sa nu crezi ca sunt rea, dar sunt foarte atenta la detalii. ( Si uneori asta imi aduce necazuri foarte mari.)
Mereu accept sfaturi si corecturi, deci mersi
Oricum, ai o imaginatie foarte bogata, ceea ce este bine, mai ales pentru un baiat. Acum sa va spun ceva : din clasa a II-a nu pre sunt in relatii bune cu baietii. De fapt, nu am relatii de nici un fel cu baietii. Este ca si cum i-as URI.
Nu f mul, am compus-o mai de mult da nu am postat-o, clank mi-a zis sa-i fac si lui una si din plictiseala am acceptat, oricum e ultima oara cand accept si am compus deja jumate, de data asta m-am ajutat de o uratura nu de o colinda.
Buna, doamna Udrea, vreti si dumneavoastra o poezie? Sunteti din pacate doar pe jumatate udrea ca inceputul nu e a meu, restul tot e al meu.
Da te rog sa-mi faci si mie un imn. nu d-alta da' mi-e ciuda
O sa vad, o sa ma uit prin intrebari si vad... daca reusesc ceva...
Bai eu am facut ceva dar nu are legatura cu tine foarte putina (adica doar odata ti se pomeneste numele dar asta e, o s-o postez din moment ce ti se pomeneste numele doar odata, daca nu ziceai tu nici nu ma apucam sa o fac si eu zic c-a iesit destul de bine, in fine ai inteles tu.
Este destul de faina, zic eu
Cred ca ar trebui lucrat la rima de la vanatoare si salaaarii.
C-a plecat la vanatoare, boc boc sa-naltam
Sa vaneze salaaarii, boc boc sa-naltam (bis)
Good job.
Stiu da am stat mult timp sa ajung aici, ca nu gaseam rima.