Este destul de faina, zic eu
Cred ca ar trebui lucrat la rima de la vanatoare si salaaarii.
C-a plecat la vanatoare, boc boc sa-naltam
Sa vaneze salaaarii, boc boc sa-naltam (bis)
Good job.
Buna, doamna Udrea, vreti si dumneavoastra o poezie? Sunteti din pacate doar pe jumatate udrea ca inceputul nu e a meu, restul tot e al meu.
Super! Dar, o mica obiectie: la versul acesta " Salarii n-a vanat..." ai fi putut sa scrii nu a vanat, ca sa iasa rima mai bine. Sa nu crezi ca sunt rea, dar sunt foarte atenta la detalii. ( Si uneori asta imi aduce necazuri foarte mari.)
E destul de tare, dar trebuie putin lucrat la rima: la partea cu ''sa vaneze salaaarii''.
O sa vad, o sa ma uit prin intrebari si vad... daca reusesc ceva...
Oricum, ai o imaginatie foarte bogata, ceea ce este bine, mai ales pentru un baiat. Acum sa va spun ceva : din clasa a II-a nu pre sunt in relatii bune cu baietii. De fapt, nu am relatii de nici un fel cu baietii. Este ca si cum i-as URI.
Sad, very sad ca n-ai simtul humorului, si eu am batjocorit colinda? Da aia cu romtelecom ce au batjocorit 2 colinde
Nu f mul, am compus-o mai de mult da nu am postat-o, clank mi-a zis sa-i fac si lui una si din plictiseala am acceptat, oricum e ultima oara cand accept si am compus deja jumate, de data asta m-am ajutat de o uratura nu de o colinda.
Bai eu am facut ceva dar nu are legatura cu tine foarte putina (adica doar odata ti se pomeneste numele dar asta e, o s-o postez din moment ce ti se pomeneste numele doar odata, daca nu ziceai tu nici nu ma apucam sa o fac si eu zic c-a iesit destul de bine, in fine ai inteles tu.