Este foarte simplu: Dai click dreapta pe poza respectiva si apoi "set as background", iar apoi imaginea se va seta singura ca si fundal.
Sper ca te-am ajutat!
La acea poza care ai luat-o de pe net. ii dai click dreapta si apoi (set as desktop blackground)
Click dreapta, alegi "properties"
apoi eticheta cu "desktop"
apesi pe butonul "browse" si iti alegi poza respectiva
apoi dai "ok"
Eu ti-am scris pasii care trebuie urmati pentru Windows XP...pentru alte windows`uri s`ar putea sa fie alt format, dar cam aceleasi optiuni.
Bafta!
Deschizi poza dai dupa aia click dreapta pe ia si o sa ai optiunea dai click pe ea si gata
Daca ai downloadat-o corect, dai click dreapta pe ea -set as desktop background
Click dreapta pe poza si iti va aparea mai multe optiuni.
Tu apesi pe "set as background" si apoi acea imagine se va pune automat pe fundat.
sper ca ti-am fost de folos xD
.1.faci un folder pe desktop si iti bagi poza acolo.2. apesi click/ul drept si cauti pe acolo propietati.3. dupa ce ai apasat pe propietati cauti pe acolo pe sus si apesi pe Desktop.4.pe acolo o sa gasesti un buton adica browse si apesi pe el.5.o sa gasesti in stanga mai multe dar tu cauti in coloana respectiva Desktop.6. Dupa ce apesi pe el o sa vezi acolo folderul de care ti/am spus la pasul1.7.apesi pe folder si pe poza.8.o sa iti vezi poza acolo si apesi pe apply.Asta e tot... uffff am obosit. FUNDA!
Fa un clic pe butonul din dreapta a mausului si pe a 4- a voce da un clic pe butonul stang al mausului. sper ca te-am ajutat