Buna eu as vrea si eu in incerc de mult timp sa-mi fac si nu reusesc te rog trim mdg privat mersi anticipat
Mai bine nu iei conturile oamenilor ti-ar place ca tu sa fii la level 46 si eu sa til distrug ei bine nu asa ca lasa conturile in pace.
Am eu cont de 41(Ace312)e fata si e rezidenta dati adauga la nickjonas.Il dau pe unu baiat
Iti dau eu un coont imvu id-ul este EmoPearls9star si parola tio dau pe messenger id-ul meu este BibLolita@yahoo.com si daca nu merghe pune-l chitanudara@yahoo.com na daca nu-ti placheee iti ma dau unu HawaiiKidutza, parola toot pe mess.Da-mi si miee unu te looog!
Buna iti las id meu ca sa facem schimb de conturi fiindca vreau si eu un cont de al tau.Promit ca iti dau inapoi unu de level 100 re4sident cu haine misto, numai ca nu mai are gems.
Ia id:ana_gabriela2011
Vreau si eu unul. Contul meu are 9456545 de bani si 9856 de pietre pretioase id de mes este georgianagabriela90 sper sa imi trimiti mesaj cu emailul si parola ca sa pot face si eu acelasi lucru!
Heyy eu as vrea daca poti sa ma contactezi la id`u:byaa.biby25@yahoo.com...am un cont pe ourworld de level 45 si se cheama xXxBiancaGinaxXx.DAK e ceva ma anunti la adresa de mess.