As vrea si eu unul id mew este: raluka_lovely_28 si numele mew pe ourworld este shykata si vreau inca unul deoarece imi palke mult sa m ajok plizzzz :*:* mersi
Vreau eu unul dar sa aiba level mare
iti voi da idul meu de mess(oprintesamicuta)-asta ie idul meu de mes
Buna mai ai conturi si pentru mine dace e hai sa vorbim uite id meu niculescuandreea2008@yahoo.com astept raspuns
Hei te rog unul de nivel mare o sa am grija de el si eu am avut unul baga idul Darya_Theodora25
Voi chiar credeti ca o sa va dea conturi la nivele mari, cu multe gemsuri si pe desupra si rezident? hai ma lasati-o balta ca nu prea cred asa ceva
Eu vreau unul id meu este: irodia.alexandru
trg ca cand adaugipe messanger sa trimi emailu de la cont si parola
Vreau si eu un cont imi dai unul nu conteaza sa fie de lv mare plizz si sa aiba genie id meu este mona_scumpica22
MMmM da Ashley nu prea-s reusite conturile tale... primul cont nu merge al 2 lea e varza lvl mik si ultimul nu merge adic nu exista
Eu vreau am cont de lvl 91 il vrei? aledia_88@yahoo.com astept raspuns
Ceau, mai ai cont pentru mine? ma joc de cativa ani ourworld, uite adresa mea eliza. ivan@yahoo.com. si am 2 conturi ow, unu cu lvl 25, altu 32
Mitroi.gabi@yahoo.com te rog sa-mi dai si mie un cont pe mess ca am doar lvl 22
Si eu joc ourworld, am un cont de lv 23 am avut si gmez dar i-am cheltuit dar acum mai am putini si am un alt cont de lv 3 in care am o roche de 40 gemz, putem sa mai vorbim la adresa asta: roxanarisulove. :*
Mie sa-mi dai un cont de rezistent cu multe haine si gems! email:watergun@gmail.com daca vrei sa fim prietene caut-o pe Water Gun
Hey vreau eu unul ma numesc simoo2213 iar id-ul meu este ely_elena.cm01baga-ma pe mess ca sa vobim si ca sa imi dai parola si id-ul te rogg mult tot mersi
Buna! As vrea si eu un cont. Te rog. Daca mai ai. Id - ul meu ti-l dau prin mesaj.
Buna! Vreau si eu un cont de OurWorld! Am un cont de lv 34 l-am facut acum! Daca il vreau uyte-mi id: lupualicecristiana! Sunt online.Dar nu mereu...Sunt online dupa 12:00 ca sunt la scoala
Hey! Sall din poza asta semeni ca un baiat.Dar daca esti baiat, de ce iti trebuie cont de fata?
Buna mai ai conturi pe OurWorld de care nu imi ai nevoie daca mai ai te intreb dac poti sa mi le dai mie