| Aѕнℓєу♥ a întrebat:

Am multe conturi OurWorld, cine vrea unul? Il dau pe alt cont dar super super misto :d.Cu lvl mare si cu gemz multi pe el; p Lasati'mi ID'urile voastre daca vreti.
Numele mele pe care le dau sunt :
MissBrookelle445, LostAngelll.[asta are Cirque Mystery Box] si mai este unu cu RossetaTen dar nu cred ca'l dau vreau sa avd conturile voastre si pe urma; d.

68 răspunsuri:
| benguu a răspuns:

Buna! ai si conturi de baiat?

| Ralucuthza a răspuns:

As vrea si eu unul id mew este: raluka_lovely_28 si numele mew pe ourworld este shykata si vreau inca unul deoarece imi palke mult sa m ajok plizzzz :*:* mersi

| refrg a răspuns:

Vreau si eu unul plzzz id-ul meu este teorenata2001

| ramonica123 a răspuns:

Vreau eu unul dar sa aiba level mare
iti voi da idul meu de mess(oprintesamicuta)-asta ie idul meu de mes

| andreutzaRBD a răspuns:

Buna mai ai conturi si pentru mine dace e hai sa vorbim uite id meu niculescuandreea2008@yahoo.com astept raspuns

| œÐãrÿåœ a răspuns:

Hei te rog unul de nivel mare o sa am grija de el si eu am avut unul baga idul Darya_Theodora25

| Pisi_Pisicutza_1988 a răspuns:

Voi chiar credeti ca o sa va dea conturi la nivele mari, cu multe gemsuri si pe desupra si rezident? hai ma lasati-o balta ca nu prea cred asa ceva

| Pisi_Pisicutza_1988 a răspuns (pentru œÐãrÿåœ):

Til dau eu pe al meu o cheama danutza11

Răspuns utilizator avertizat
| raluca2003 a răspuns:

Corbu.raluca@yahoo.com sau daca vrei sunama la nr de telefon 0733766660

| AlexandruIrodia a răspuns:

Eu vreau unul id meu este: irodia.alexandru
trg ca cand adaugipe messanger sa trimi emailu de la cont si parola

| MmAaRrIiOo1988 a răspuns:

Sunt de fete

| AlexandruIrodia a răspuns (pentru Pisi_Pisicutza_1988):

Imi dai si mie unul trg?

| Ramona_Mona_1985 a răspuns:

Vreau si eu un cont imi dai unul nu conteaza sa fie de lv mare plizz si sa aiba genie id meu este mona_scumpica22

| ElifElle a răspuns:

MMmM da Ashley nu prea-s reusite conturile tale... primul cont nu merge al 2 lea e varza lvl mik si ultimul nu merge adic nu exista

| alexandra36364474 a răspuns:

Eu vreau am cont de lvl 91 il vrei? aledia_88@yahoo.com astept raspuns

| BountyLoverXD a răspuns:

Ceau, mai ai cont pentru mine? big grin ma joc de cativa ani ourworld, uite adresa mea eliza. ivan@yahoo.com. si am 2 conturi ow, unu cu lvl 25, altu 32

| Mitroi_Gabi_1998 a răspuns:

Mitroi.gabi@yahoo.com te rog sa-mi dai si mie un cont pe mess ca am doar lvl 22

| Roxana13Roxy a răspuns:

Si eu joc ourworld, am un cont de lv 23 am avut si gmez dar i-am cheltuit dar acum mai am putini si am un alt cont de lv 3 in care am o roche de 40 gemz, putem sa mai vorbim la adresa asta: roxanarisulove. :*

| sara6 a răspuns:

Reizyc@yahoo.com

| goldgaby100 a răspuns:

Mie sa-mi dai un cont de rezistent cu multe haine si gems! email:watergun@gmail.com daca vrei sa fim prietene caut-o pe Water Gun

| goldgaby100 a răspuns:

Mie samidai un cont de rezistent cu multe haine si cu gems!

| Anoloiu_Rebecca_1996 a răspuns (pentru Aѕнℓєу♥):

Imi dai messu-l tau?

| lolallolola a răspuns:

Hey vreau eu unul ma numesc simoo2213 iar id-ul meu este ely_elena.cm01baga-ma pe mess ca sa vobim si ca sa imi dai parola si id-ul te rogg mult tot love struck mersi

| Dahliaa a răspuns:

Buna! As vrea si eu un cont. Te rog. Daca mai ai. Id - ul meu ti-l dau prin mesaj.winking

| robo888 a răspuns:

Buna! Vreau si eu un cont de OurWorld! Am un cont de lv 34 l-am facut acum! Daca il vreau uyte-mi id: lupualicecristiana! Sunt online.Dar nu mereu...Sunt online dupa 12:00 ca sunt la scoalawinking

| robo888 a răspuns (pentru posmagiu1996):

Hey! Sall din poza asta semeni ca un baiat.Dar daca esti baiat, de ce iti trebuie cont de fata?

| andreutzaRBD a răspuns:

Buna mai ai conturi pe OurWorld de care nu imi ai nevoie happy daca mai ai te intreb dac poti sa mi le dai mie happy

| BoboSk a răspuns:

Bobo_kizz id meu de mes daca vrei imi dai un cont de ow daca nu Pha...

| NickRudolf a răspuns:

655434344533454332445634546 de gems si 1 coins