Eu te rog as vrea un cont mai pro ca al meu fiindca de al meu sunt plictisita.
Nume pe ourworld:Elisa Ana Maria1
Eu vreau unul id meu este: irodia.alexandru
trg ca cand adaugipe messanger sa trimi emailu de la cont si parola
Mie sa-mi dai un cont de rezistent cu multe haine si gems! email:watergun@gmail.com daca vrei sa fim prietene caut-o pe Water Gun
MMmM da Ashley nu prea-s reusite conturile tale... primul cont nu merge al 2 lea e varza lvl mik si ultimul nu merge adic nu exista
Vreau si eu unul. Contul meu are 9456545 de bani si 9856 de pietre pretioase id de mes este georgianagabriela90 sper sa imi trimiti mesaj cu emailul si parola ca sa pot face si eu acelasi lucru!
Iti dau eu un coont imvu id-ul este EmoPearls9star si parola tio dau pe messenger id-ul meu este BibLolita@yahoo.com si daca nu merghe pune-l chitanudara@yahoo.com na daca nu-ti placheee iti ma dau unu HawaiiKidutza, parola toot pe mess.Da-mi si miee unu te looog!
Hei te rog unul de nivel mare o sa am grija de el si eu am avut unul baga idul Darya_Theodora25
Til dau eu pe al meu o cheama danutza11
Imi dai si mie unul trg?
Si eu joc ourworld, am un cont de lv 23 am avut si gmez dar i-am cheltuit dar acum mai am putini si am un alt cont de lv 3 in care am o roche de 40 gemz, putem sa mai vorbim la adresa asta: roxanarisulove. :*
Heyy eu as vrea daca poti sa ma contactezi la id`u:byaa.biby25@yahoo.com...am un cont pe ourworld de level 45 si se cheama xXxBiancaGinaxXx.DAK e ceva ma anunti la adresa de mess.
Hey vreau eu unul ma numesc simoo2213 iar id-ul meu este ely_elena.cm01baga-ma pe mess ca sa vobim si ca sa imi dai parola si id-ul te rogg mult tot mersi
Voi chiar credeti ca o sa va dea conturi la nivele mari, cu multe gemsuri si pe desupra si rezident? hai ma lasati-o balta ca nu prea cred asa ceva
Am eu cont de 41(Ace312)e fata si e rezidenta dati adauga la nickjonas.Il dau pe unu baiat
Eu vreau am cont de lvl 91 il vrei? aledia_88@yahoo.com astept raspuns