Ai ocazia sa-ti faci o compunere originala, sa nu o copiezi de pe net. Cel mai bun site pentru astfel de lucruri este : http://puidecompuneri.urbankid.ro/2009/05/intamplare-hazlie.html
Iti dau ei niste idei de la care tu pleci si iti alcatuiesti compunere.
Este simplu desii pare complicat, eu compunerile cu ajutorul lor le fac.
Succes!
Pai... eu si cu verisoara mea ( 10 si 11 ani ), urcam pe scari si era bezna(totala). Verisoarei mele ii erea frica si se tinea de mine. Mereu fugeam inaintea ei ca sa o sperii. dar pe la etajul 1 s-a auzit un tropait tare ...de tot si un fosnet, atunci ne-am speriat amandoua cumplit si chiraiam pe scrai, iar vara mea a inceput sa urle fugind pe scari si impiedincandu-se. Eu" mai curajoasa"(de unde ) ) am urcat si de fapt era o colega care avea intr-o plasa adidashii uitati la mine si tropaia din cauza ca nu vedea scarile era besna totala, iar cand am chirait noi a inceput si ea sa chiraie si ne-am speriat unii de altii au iesit si ale mama sa vada ce se intampla si un vecin de la 2 )))))))))))) dar noi mai avem si un elastic( de sarit coarda) si ne tineam de el de frica) chiar ne-am si incurcat ) prea TARE FAZA ))))))))) sper ca ti-a placut trimite`mi mesaj si ca o poveste de a ta ) am chef sa rad ) MULTUMESC fundita asta mi s-a intamplat mie
Ce mod usor de a face tema, nu?
daca nu ai trait experiente haioase de ce nu poti sa inventezi ceva? nu ai imaginatie chiar deloc?
Am incercat acest site pe care il dadusi si imi aparu eroare
Incercai si asta si imi date eroare(pui de compuneri apoi catai intamplari haioase si imi dadu eroare
Si olteanul traieste in Africa? Te-am intrebat pentru ca scrii la perfect simplu, cum se vb in Oltenia.
Eu cred ca esti dobitoc, iti zic ca Oltenia nu e o tara straina si tu faci pe prostul.Sau ti-e rusine ca esti oltean?
P.S invata sa scrii corect, dupa aceea da-mi reply la raspuns.