| Agasa a întrebat:

Am o colega care ma tot imita. Asculta muzica pe care o ascult si eu, se imbraca la fel ca mine, face exact ce fac eu in timpul liber. Devine din ce in ce mai enervanta! Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| MonnicaM a răspuns:

Daca te imita inseamna ca ii place personalitatea ta, ca esti un exemplu pentru ea.Fii mandra de acest lucruwinkingSi tot ce poti face este sa-i spui ca te deranjeaza, poate va inceta.

7 răspunsuri:
| MalinaH a răspuns:

Spune-i ca te enerveaza altfel nu vei scapa niciodata de ea! De nu incepe sa imbraci ca o stripteoza sau foarte naspa poate nu o sa te mai imite happy

| BiuL a răspuns:

Ioi ce enervant, stiu cum e, dar priveste partea buna a lucrurilor inseamna ca te admira si ca vrea sa fie ca tine, esti un model pentru ea, te imita asa cum de obicei oamenii imita celebritatile.

Răspuns utilizator avertizat
| stroedaniel13 a răspuns:

Vorbeste cu ea si lamuriti problema

| JohnnyWylde a răspuns:

Probabil doreste sa fie prietena ta

| AttilaDornIsPower a răspuns:

Pai, probabil ca vte admira, ca vrea sa fie ca tine, ca esti un exemplu [pentru ea, dar spune-i ca te enerveaza acest lucru

| coco4000 a răspuns:

Daca esti populara inseamna ca vrea si ea popularitatea asa mi se intampla si mie ma dau cu skateu si port tot felul de nebuni asa a inceput si unul de la mine din clasa tot ma copia atunci cand am vazut i-am spus sa nu ma mai copie eu fiind prieten cu el am vorbit de acest lucru si mi-a spus ca ii place ce stil am si i-am spus ca nu e nici o problema. Deci mai e posibil si ca te admira