| alexandra0000009 a întrebat:

Am o intrebare care ma chinuie:Am gasit asta vara un medalion in dunare pe la mal(nu este din argint/aur)Este cam ciudat :are forma unui soare cu 12 raze iar acest soare este bagat intr-un cerc. Ce credeti ca e? L-am gasit dim.Este forte greu sa se deplaseze doar miscat de valuri. Ce parere aveti?

11 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

O poza? Poate te pot ajuta.

| 7Mary7 a răspuns:

Probabil l-a pierdut cineva. Pare dragut din descriere. Daca l-ai gasit, norocul tau! Poate ascunde vreun mister... laughing

| alexandra0000009 explică (pentru 7Mary7):

Tocmai de asta intrebam.Imi plac mult misterele asa ca... vreau sa aflu mai multe big grin

| ClaraB a răspuns:

Cred ca iti era predestinat sa-l gasesti ca sa ne pui acum astfel de intrebari.

| intercityexpress a răspuns:

De fapt, apa pot transporta multe lucruri. Lucruri cu mult mai grele decât un medalion. Dacă l-ai găsit în Dunăre, îi poate aparţine cuiva din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Yugoslavia, România sau chiar din Bulgaria, Moldova sau Ucraina, în funcţie de locul unde l-ai găsit.
În care zonă a Dunării l-ai găsit? (Dolj, Călăraşi, Tulcea etc.)

| alexandra0000009 explică (pentru intercityexpress):

In mehedinti. Dunarea trece pe langa satul bunicilor, Batoti.big grin

| AlfaMC a răspuns:

Din cate imi amintesc semnul acela il simbolizeaza pe Helios, zeul soarelui la grecii! Da e cam ciudat ca l-ai gasit in Dunare.

| ClaraB a răspuns (pentru AlfaMC):

Mai degraba e un soare incas.

| Zaibaru a răspuns:

Este un fel de medalioe am si eu de aia in forma de luna una de stea si multe alte forme
pe ale mele mi le-a adus tata din Italia daca zici ca e ff grea poate fi din plumb (cel mai greu metal) nu-s pastreazal ca o amintire cava... oricum nu este nimic cu el
funda?

| marymari2000 a răspuns:

SAll! Te rog imi arati o poza cu el pe mess la mari_2000_an@yahoo.com? Dupa poatemi dau si eu seama ce e, sunt foarte curios... te rog add la mari_2000_an

| rebecca15 a răspuns:

Uau pai tote ascund un secret si daca e simbolul zeului Helios poate ascunde un secret si mai mare