Din cate imi amintesc semnul acela il simbolizeaza pe Helios, zeul soarelui la grecii! Da e cam ciudat ca l-ai gasit in Dunare.
Probabil l-a pierdut cineva. Pare dragut din descriere. Daca l-ai gasit, norocul tau! Poate ascunde vreun mister...
SAll! Te rog imi arati o poza cu el pe mess la mari_2000_an@yahoo.com? Dupa poatemi dau si eu seama ce e, sunt foarte curios... te rog add la mari_2000_an
Este un fel de medalioe am si eu de aia in forma de luna una de stea si multe alte forme
pe ale mele mi le-a adus tata din Italia daca zici ca e ff grea poate fi din plumb (cel mai greu metal) nu-s pastreazal ca o amintire cava... oricum nu este nimic cu el
funda?
Uau pai tote ascund un secret si daca e simbolul zeului Helios poate ascunde un secret si mai mare
Tocmai de asta intrebam.Imi plac mult misterele asa ca... vreau sa aflu mai multe
De fapt, apa pot transporta multe lucruri. Lucruri cu mult mai grele decât un medalion. Dacă l-ai găsit în Dunăre, îi poate aparţine cuiva din Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Yugoslavia, România sau chiar din Bulgaria, Moldova sau Ucraina, în funcţie de locul unde l-ai găsit.
În care zonă a Dunării l-ai găsit? (Dolj, Călăraşi, Tulcea etc.)
In mehedinti. Dunarea trece pe langa satul bunicilor, Batoti.
AnyAda întreabă: