Reinstaleaza windowsu! ai virusi periculosi! poate ti se arde pc! ai grija! fatil cat mai repede, si formateaza sau sterge toate partitiile...
1.poate sa nu fie instalat bine Messu
2. poate ai un virus
3. poate fi culoarea de vina ( dai la culori si setezi o culoare mai inchisa sa se vada)
Ei bine in pricina celorlalte nu te pot ajuta
Buna, urmeaza pasii acestia:
1 Asigurativa ca ati iesit din Yahoo Messenger si ca la-ti inchis
2 click pe Start
3 click pe Run
4 in Run scriem: regsvr32 jscript.dll
5 apasam ok
6 va aparea o fereastra de confirmare cum ca jscript.dll a fost restaurat cu succes si dam ok
7 repetam pasii 2 si 3 iar la pasul 4 de data asta vom scrie: regsvr32 vbscript.dll si procedam ca la pasul 6
urmeaza pasy astya si va merge
fundita
Amice crede-ma ca si eu am aceeasi problema. am instalat toate versiunile de yahoo si sunt 2 raspunsuri: 1.ai luat virus pe yahoo.
2.e ceva din windows.
Pai ...nu stiu exact ca nu mi s.a mai intamplat dar, ai putea sa stergi messul care il ai acum si sa il mai descarci ink 1 dta d p net. Mie asa mi s-a intamplat ca am descarcat niste emoticoane super nasoale :-(( si am sters mesuul din calc si l.am desk ink 1 data:d. Sper ca te.am ajutat ( fundita? )
Dezinstealaza messul din start-control panel-Program-Uninstal Programs si cauti in lista...si apoi il downlaodezi. Sper ca te-am ajutat
Man sfatul meu este sati schimbi tipul de mesinger ia-ti unul mai bun sau daca este cel mai bun descarca-l din nou
Yurisa întreabă: