| NoNameJunior a întrebat:

Am observat ca se tot vorbeste de halloween...
stiu ca este pe 31 octombrie.
si vine intrebarea:
imi puteti da idei cum sa petrec halloween-ul acasa? si cu ce sa ma imbrac?

10 răspunsuri:
| Ancuta7878 a răspuns:

Uite, eu iti propun daca nu iti este frica ca iesiti afara ( seaara /noaptea ) tu cu prietenii/ele tale/tai. Sau sa dai o petrecere sa vorbiti despre ceva imspaimantator. Eu de exemplu, impreuna cu colegii dam o petrecere la scoala;-x... Anu trecut am auzit zgomot de lanturi;-s si o fetita fara ochii intr-un geam. a fost super :-x, Bafta :*... Nu vreau fundita, poate altii au mai mare nev de ea:*

| PonciK3214 a răspuns:

1) pune imprejur la casa mai multi bostani cu luminari 2)imbracate in tot negru si da-te pe la ochi cu culoarea neagra 3)stinge peste tot lumina si pune in casa luminari 4)priveste pe net niste filme fantastice cosmaruri Eu asa am petrecut anul trecut

| NoNameJunior explică:

@RoXxxooo,@adriancika,nu stiu cui sa ii dau funda.
amandoua ati avut idei super.
sper ca nu va suparati dar chiar nu stiu cui sa ii dau funda.
o sa va dau in schimb un vot de folositor, inteligent si amuzant.

| Jenny23 a răspuns:

Pai, eu am invitat cei mai buni prieteni ai mei 3 baieti si 2 fete( am fost egali) si eu m-am imbract in negru mi-am facut o coafura de te speriai cand o vedeai, am stins luminile si am pus in casa peste tot lumanari, am luat niste ochelari 3d pentru fiecare si ne-am uitat la filme de groaza iar pe la 4-5 dimineata am adormit toti, fetel pe scaune cu capu pe biroul de la calculator si baieti au cazut de pe scaun pe jos si ne-am trezit pe la 12:00.

| NoNameJunior explică (pentru Jenny23):

Poate invit si eu pe cineva sa doarma la mine.
multumesc foarte mult pentru idee!

| valeriaJB a răspuns:

Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?" (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări, Halloween este serbat prin parade și carnavaluri... Se fac dovlecuri si se pun la poarta la usa afara pentru a speria vampirii, pentru vampiri dovleacu e mai ceva decit usturoiil. in halloween se iombraca in mumii, vampiri.,. pentru ca duhurile care vin pe pamint sa nu cunoasca oamenii. f-a!

| Jenny23 a răspuns (pentru NoNameJunior):

Nu-mi dai si o fundita?

| NoNameJunior explică (pentru Jenny23):

Nu dau funda la cersetoritongue.

| LoStEyEs a răspuns (pentru NoNameJunior):

Nici eu tongue vin pe-aici si cer funda ( chiar daca raspunsul e foarte bun, si imi cer funda, nu le dau ) :" dati-mi si mie o funda, dati-mi si mie o funda. da hai ma da-mi si mie o funda! "
zici ca-s cersetori laughing de parca ar cere funda ca o paine sad saracii cersetori macar cer pentruk n-au ce sa manance, dar ei ce vor, sa manance fundele?! thinking thinking thinking

| NoNameJunior explică (pentru LoStEyEs):

laughing
Este bine ca nu dai la utilizatorii acestia fundite.
adica, le folosesc la ceva fundele alea?
unii la fiecare raspuns au la sfarsit:funda? te rog! te rog te rog!
sunt penibili...