Eu am un psp si nu m-am jucat pe el decat atunci cand am fost plecat. De maxim 6-7 ori. Este un psp 3004 si am de toate la el pentru ca atunci eram foarte incantat. Daca il iei cu tine cand pleci este superb, poti sa asculti muzica sa te joci sa intri pe net daca ai wirelles de undeva si mai te poti uita si la filme. Daca te hotarasti si vrei al meu este in cutie si vreau sa il dau ca sa plec la mare, putem sa vorbim si sa iti dau mai multe detalii.
Fratele meu a fost in aceiasi situatie. A avut PS2 apoi a cumparat PSP si pana la urma tot pe calculator se joaca. A vandut PSP-ul. Cred ca PSP-ul se justifica doar daca nu stai pe acasa, calatoresti mult etc. Sfatul meu: vinde PS2-ul si investeste in calculator
Da... sunt cateva lucruri care ma impiedica sa vand ps2. Ca il conectez la TV. si are ecranu mare. Adica daca si psp se putea conecta la tv era super. Si asa acasa aveam ecran mare si puteam sa il iau si cand plec. Si nu stiu cum e treaba cu jocurile la psp. Vreau daca imi cumpar psp sa il modez sa pot pune jocuri. Numai ca nu stiu cum. Si vreau sa fie si un psp bun (dar nu pot da mai mult de 7 mil sa zicem ca mi-am luat telefon si am dat 23). Ce psp imi recomanzi foarte bun si ieftin (preferabil Sony) si te rog spune-mi cum e cu modatul? (ce trebuie sa fac, cat costa, cum pun jocurile). Multumesc.
Eu nu am modat psp-ul meu pentru ca pierdeam garantia la el. Daca nu il modezi nu iti merg decat jocurile dupa umd (cd). Modarea te costa intre 50 de ron pana la 100 de ron depinde unde il faci.In rest c pot sa zic...penultimul model este psp 3004 destul de bun la grafica si la miscat. Ultimul este un psp vita dar nu il recomand pentru ca este destul de scump si nu este la fel de rezistent din cate am inteles. Eu l-am luat acum vreo 7 luni si nu l-am folosit decat 5-7ori maxim si cand l-am luat am da pe el 8 jum si dupa mi-am luat card de 4 gb de la domo 19 sute pe urma am luat cablu de date de la hama de la flanco 1 mil si jocuri normal. Umd sunt foarte scumpe cand apar ajung si la 2, 3 milioane. Oricum eu vreau sa il dau pe al meu sa plec la mare ca nu prea mai am banuti. Daca esti interesat vorbim mai multe pe mess. Damien_unikt este id meu. Iti dau si poze ne si int sa il probezi sa il testezi, am incredere in el ca stiu cum l-am tinut.Eu am grija de lucrurile astea.
Iti iei la bani astia...iti iei penultimul model 3004. Ce telefon ti-ai luat? Baga id meu si vb mai multe daca vrei.
In fine. Mersi mult pentru tot dar inca ma gandesc. O sa plec in turci saptamana viitoare si s-ar putea de acolo. Mersi pentru tot! Ai funda.
Npc...daca este sa nu iti cumperi ma anunti. eu oricum plec la mare pe 20 august. daca cumva te gandesti si vrei ai id meu si vb mai multe. eu il dau cu tot ce am la el si psp este fara nici o zgarietura. Vreau doar 5 sau 5 jum pe el...nu stiu inca cat sunt indecis dar vorbim. Bafta