| justagirlll a întrebat:

Am pus 2 intrebari si au fost respinse, dar s-a raspuns la ele.Cum pot sa vad raspunsurile? Asta era 1 intrebare :Ok, sa fac si eu un concurs. Primul raspuns corect primeste fundita. 1.Care este cel mai mic numar, care, scris cu litere are 5 consoane consecutive? si imi zice caracter irelevant.Cam ce ar trebui sa modific ca sa o aprobe?

8 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Iarta-i, sunt batrani si stresati, au uitat ca au fost si ei copiihappy Nu toti au chef de concursuri sau ghicitori pentru copii. Si evita sa promiti sau sa ceri fundita, e suparator pentru cei mari. Nu facem concurs de fundite, e doar o metoda de a recunoaste un raspuns util, dar nu inseamna nimic mai mult fundita in sine.

| justagirlll explică:

Nu e 1001

| justagirlll explică:

Daca nu puteti sa ma ajutati, nu mai raspundeti.eu vreau sa fac un concurs si gata.chiar nu are nimeni nevoie de fundite? asa credeti?

| andreeamitoi a răspuns:

Pai...cineva ti-a votat intrebarea ca si avand caracter irelevant.Intrebare ta nu are caracter irelevant! Dar, totusi, nu deschizi un topic numai ca sa faci un joculet.Intentia ta a fost buna, dar, nu acesta este scopul lui "TPU". Cat despre intrebare...este,, habarn-am''big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinkisskisskisskiss.

| cosmin2221 a răspuns:

Deci e 1001 si fara emoticoane "ca" "nu stiu" si cam atat.

| kidulinha a răspuns:

Optsprezece.

FUnditabatting eyelashes

| kidulinha a răspuns:

Scoate partea cu "Ok, sa fac si eu un concurs". Lasa doar " primul raspuns corect primeste fundita.1.Care este cel mai mic numar, care, scris cu litere are 5 consoane consecutive?"

Asa o s-o aprobe.

Bafta. Iar numarul cel mai mic scris cu litere care are 5 consoane consecutive este 18(oPTSPRezece)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Site-ul asta e pentru a ajuta oamenii, nu pentru a face concursuri de cultura generala, de aia nu cred ca ti s-a aprobat raspunsul ala. Iar de rapsunsuri, nu cred ca poti sa le vezi