Daca ne-ai explica in romaneste ce vrei de la noi, poate am intelege. Macar chinuie-te sa scrii in romaneste!
Consider c-am explicat destul de OK. Daca nu intelegi...iti zic pe pasi. 1. O pui in inward lunar. 2. Faci un "forward swing" in asa fel incat sa-ti vina tot in Inward Lunar. Daca tot n-ai inteles, asta-i viata. Poate nu ai citit ca e despre Kendama si nu ai inteles termenii...
Poti sa explici tu in romaneste, asa, cu cuvintele tale, ce vrei sa spui prin "Inward Lunar" de exemplu?
Ti-am zis. Aceasta este o intrebare legata de o schema cu Kendama D Daca nu te pricepi...nu te baga Salit
Daca esti capos si nu stii sa vorbesti corect romaneste, nici nu se va obosii cineva sa-ti raspunda.
Baiul este ca nici macar tu nu stii ce scrii, dapai sa stii sa explici.
Omule, am explicat destul de bine. Dar daca nu te pricepi in domeniul acesta, lasa-ma dracu-npace
Ce ai explicat baiete?
Ca-ti tot cer sa scrii in romaneste ce inseamna ""Inward Lunar"" si tu nu pricepi?
O singura explicatie exista in cazul asta: ca nici macar tu nu ai habar.
Dupa cum vezi, in afara de mine care incerc sa scot ceva de la tine, nu s-a obosit nimeni sa-ti raspunda.
Data viitoare, daca vrei raspunsuri ajutatoare, chinuite sa scrii cateva fraze cu absolut toate cuvintele in limba romana.
Stii ce-i aia KENDAMA? Daca da...despre asta e intrebarea. Si "inward lunar" este o schema. Si cica "nimeni nu s-a obosit". Poate pentru ca nu se mai joaca nimeni cu kendama?
Salut. Se poate si un link sau ceva? Nu gasesc nimic... mersi
Nu...ti-am zis. da-mi naibii un link de la un tutorial...( fara Salam ca data trecuta )
Nu.ti-am zis. da-mi naibii un link de la un tutorial ( fara Salam ca data trecuta )