| ZambesteDacaVrei a întrebat:

Am un cont STARDOLL si nu stiu ca sa devin NCG..adica incerc.mi-am cheltuit toti banii(stardollarii) pe mesaje difuzate dar nimic! Daca aveti cont pe stardoll ma puteti vota va rog pentru NCG? Ma numesc 8dog! Sau imi puteti da sfaturi despre cum sa castig NCG?

2 răspunsuri:
| Pisic1998 a răspuns:

Hei.Mă numesc Alexia. ciresicaalexia pe Stardoll.Şi eu am participat ieri la,, Ncg,, Mi-am consumat toţi Stardollarii, şi sunt şi superstar, am strâns 229 De voturi, Până când mi-am dat seama că a trecut o zi, iar voturile nu s-au mai pus. Dacă eşti superstar incearcă să pui lucruri la vânzare. vei avea iar 5 stardolari pentru mesaje difuzate.Nu uita să dai la,, Toată planeta,,.Du-te la chat-uri şi spune-le. Anunţă un mesaj pe chat. Poţi să dai celui care aduce cele mai multe voturi un cadou--fiind o perucă sau haine--.big grin. Încearcă să te asiguri că toate nivelele sunt peste 10.Altfel,defapt acel om nu te-a votat :/. Trebuie să fii populară..sau depinde.,, Nu ştiu cum au ajuns toţi oamenii ăia populari dacă n-au câştigat nimic,,big grinBaftă! Vin şi te votez acum.

| Dx_Panfi_1999 a răspuns (pentru Pisic1998):

Si cati bani castigi din ncg?