| elizalola a întrebat:

Am un drum lung de parcurs in tabara (Iasi-Alba Iulia) de 7 ore.Ce as putea face in acest timp? Nu ma refer la dormit sau jocurile de carti sau adevar sau provocare cu ceilalti colegi. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Alina_2047 a răspuns:

Crede-ma am fost in situatia ta. Am fost cu colegii pana in zona Monaco cu autocarul.
Ca vrei, ca nu vrei tot vei ajunge sa povestesti. Mult. Chiar cu persoane cu care nu ai vorbit inainte sau nu te intelegeai. Asta va fi activitatea principala. Muzica e o solutie, dar e mai mult in backround. Poti sa te uiti la un film sau la seriale daca ai tableta sau laptop sau chiar de pe telefon/ipod.
Nu e recomandat sa citesti pentru ca iti poate veni rau.
Sudoku poate?
Imi pare rau, nici eu nu am gasit solutia inca, dar sper ca te-am ajutat macar un pic.

6 răspunsuri:
| mirciu1234 a răspuns:

Socializeaza spune bancuri fa niste farse la colegi pune niste muzica. Funda.

| BlakeLively a răspuns:

Cand am de parcurs un drum lung ascult muzica(de cele mai multe ori), citesc(cartile care imi plac, de obicei despre adolescenti), ma uit la filme (iti poti lua laptop-ul sau tableta cu tine), si mananc.laughing Dar este bine sa socializezi si cu cel/cea de langa tine. Oricum, daca faci cele mentionate mai sus sigur nu te vei plictisi. Calatorie placuta!

| elizalola explică (pentru BlakeLively):

Multumesc happy

| BlakeLively a răspuns (pentru elizalola):

Npc!

| patriiiii89 a răspuns:

Poti asculta muzica, te poti juca pe telefon, poti citi o cartewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Poti sa iti iei castile la tine sau sa iti scrii in jurnal despre peisajele care le vezi pe geam.Have fun.