1. Se deschide fisierul. jar al jocului(aplicatiei) cu winrar (Prin "Open" sau din meniu click dreapta "Open with... winrar"
2. Se accesează folderul "META-INF"
3. Extrage fisierul "MANIFEST.MF" (agata fisierul cu mouse-ul si pune-l pe desktop)
4. Deschide MANIFEST.MF cu NOTEPAD
5. Adauga urmatoarele informatii cu "copy" si "paste" (dupa datele care sunt scrise deja acolo, vezi sa nu stergi nimic, decat adaugi):
MIDlet-Touch-Support: True
UseNativeTextButtons: false
ReverseSoftkeys: false
UseNativeCommands: false
LGE-MIDlet-TargetLCD-Height: 320
LGE-MIDlet-TargetLCD-Width: 240
6. Salvează modificările făcute...(Save in NOTEPAD)
7. Înlocuieste în fisierul. jar "MANIFEST.MF" prin drag&drop cu cel editat de tine (faci ca la pct. 3 dar invers).
8. Instalează jocul pe telefon si cam atat!
* lucrul asta nu-ti face jocurile in touchscreen daca ele sunt simple (te scapa doar de tastatura virtuala), faci ceea ce am scris numai daca jocul e HIBRID, (adica daca iti apare tastutura virtuala dar iti functioneaza si touchscreen-ul).
Îţi apare numai dacă aplicaţia nu e pentru Touch-Screen. Încearcă o aplicatie pentru Touch-Screen şi o să vezi că no şă-ţi mai apară.
Eşti sigură că aplicaţia e pentru touch-screen? Şi eu am Corby si cand e pentru touch nu apare.
... daca vrei sa-ti faci din jocuri simple, jocuri cu touchscreen cauta pe net programul Java Adapter for Mobile(sau Java Adapter-Expert Edition, dar e mai greu de adaptat cu el).(nu merg adaptate chiar toate jocurile).
Imi explici si mie cum editez ca sa nu imi apara tastatura ca nu ma pricep... te rog am descarcat java adapter for mobile si nu vreau sa modific ceva ce nu trebuie.
Yurisa întreabă: