| dianafofiu a întrebat:

Am vrut sa-mi fac cont la Youtube si la un moment dat, mi-au cerut numarul de telefonbig grin. Ns daca sa il dau...

Voi aveti cont la Youtube, si daca da, ati dat nr de tel?

mssbig grin funda

Răspuns Câştigător
| AleCsuTsaaa a răspuns:

Buna,
eu am cont pe YouTube. m-am chinuit foarte mult sa il fac. si mie mi-a cerut numarul de telefon dar nu l`am dat.am tot asteptat am tot asteptat sa primesc codul care trebuia introdus etru am face contul` prin e-mail. dar nu l`am primit si atunci am zis:ce pierd daca imi bag numarul de telefon?!?!? mi-am dat numarul de telefon si cam in 5 minute am primit codul care l`am asteptat pentru imi activa contul...

deci poti sa iti dai numarul fara griji.:happyhappy

ma bucur daca ti-am fost de ajutorhappy

9 răspunsuri:
| CatalinMG a răspuns:

Pai numarul de telefon se foloseste ca sa poti primi codul de validare al contului Google prin sms. Youtube lucreaza acum pe conturile de Google happy

| Kittynika a răspuns:

Eu mi-am facut de mult cont nu mai stiu daca a cerut sau nu nr de tel. Oricum sari peste acea cerinta sau...eu mai tastam cifre anapoda la nr de tel cand imy faceam un cont sau cevalaughing

| Genius21 a răspuns:

Nu se va intampla nimic. Ei cer numarul de telefon pentru a te contacta in caz de orice, eu la majoritatea site-urilor de incredere imi dau telefonul(twitter, facebook, youtube, paypal, etc...).

| checkmybrain a răspuns:

Am cont. Nu mi-au cerut niciodata numarul de telefon.

| wormy a răspuns:

Da, e ok.Si eu am cont si l'am dat.
Ti'l cere pentru a'ti trimite un cod prin mesaj. Ceva pentru o confirmare.blabla.thinking
I

| ღHoneyBunnyღ a răspuns:

Fratele meu are cont pe youtube si stiu ca at cand l-a facut a dat si numarul de telefon...nu se intampla nimic...il poti da cu incredere.tonguetonguetongue funda?:XX

| naruto_3074 a răspuns:

Nu da numarul de telefon happy

| angelsnastea a răspuns:

Da eu am cont dar nu mi-au cerut nr de tel dar in locul tau nu las da ca oricum au eleilul tau.

| inutsa a răspuns:

Pai trebuie sa il dau ca sa primesti un cod, iar cu acel cod iti activezi contul.eu am si pana acum nu am avut nici-o "surpriza"