Vorbesti de sistemul de operare, windows, nu? Acesta nu trebuie reinstalat decat daca s-a virusat si nu mai merge bine sau daca vrei sa instalezi alt sistem de operare. Daca ai antivirus care-l curata, nu trebuie sa-i faci nimic.Nu are nici un rost.Varul tau are dreptate. Poti sa stai linistita.
Cred ca vrei sa spui ca nu ti-ai reinstalat windows-ul.Al meu e de vreo 3 ani, nu e nicio problema.
Daca nu a aparut nici o eroare la sistem si se misca bine si daca nu este virusat nu are rost sa ilformatezi
Depinde cum il folosesti si ce instalezi. In princiu, si eu fac precum varul tau. Sunt programe de intretinere care mai rezolva din probleme. Cand nu se mai poate - nu se mai poate si atunci trebuie reinstalare. Dar cand faci asta pentru cineva care e total habarnist, trebuie sa te astepti sa te sune zilnic 2 saptamani dupa aia, pentru ca avea nu stiu ce scurtatura pana i-ai reistalat windowsul tu... si acum de ce n-o mai are? sa vii sa ii pui scurtatura din nou. Sau ca avea nu stiu ce program si acum nu-l mai are, chiar daca i-ai zis de o mie de ori ca i-ai pus unul similar dar mult mai performant. E greu cu voi...
Nu are nimic, dar ar fi bine sa-l formatezi cam odata la 3 luni pentru al reimprospata. Paste fericit!
Da, evident programele pe care le ai nu fac fata numarului mare de atacuri si numarului mare de registre... 2 ani pe internet huh!? Totusi daca nu ai remarcat nici o dificultate in desfasurarea proceselor PC... e lipsita de sens o formatare desi imi este greu sa cred ca se misca ca si un fulger .