E pret pe sejur 100%. Si preturile sunt cele reale, in jur de 460 de lei de persoana pe noapte nu mi se pare asa de putin
Heh, lasa ca le-am trimis email si mi-au facut oferta. Intr-adevar e 46 de milioane pentru doua persoane. Si cum sa nu merite? E hotelul meu preferat, sigur voi ajunge acolo candva. Tu intra sa vezi ce ai pentru 100 de euro pe noapte si apoi vorbim. Amabilitate impecabila, mancare GATITA berechet in sistem "bufet suedez", internet, plaja privata foarte curata cu umbrelute de paie din copaci dinaia tropicali, piscina foarte moderna, ai salon cosmetic unde iti poate face ceva facial inclus in pret, ai sauna, ai jacuzzi, ai sala de forta... Plus, niste camere exceptionale...
Iar de concerte sau petrecerile de acolo? Nu mai zic...
Intra si convinge-te si singurica: http://hotelvega.ro
Sunt convinsa ca hotelul e frumos ofertele sunt pline de chestii "extra" dar pentru Romania tot mi se pare mult. Am fost in diferite parti prin lume si la 1000, 1000 si ceva de euro ai tot asa, hotel de 5 stele, cu servire impecabila, complex imens, o gramada de chestii extra + avion charter +preluare de la aeroport. De asta zic, comparativ cu tursimul ireprosabil practicat de celelalte tari care chiar stiu ce fac, Romania lasa de dorit, dar totusi mentine aceleasi preturi
Da, ai dreptate, dar 2300 de RON nu sunt 1000 de euro... Sau tu spui de 1000 pentru 2 persoane.
Catalin_Rosca_1948 întreabă: