Am citit-o si mi-a cazut si la bacalaureat scris. E foarte interesanta. E vorba de drama intelectualului si romanul e structurat in doua parti: "Istoria geloziei lui Stefan Gheorghidiu" si "Un jurnal de Campanie".
Drept să-ţi spun, mie mi-a plăcut mai mult Patul lui Procust, de acelaşi autor
Am citit-o. Mi-a placut mai mult partea cu povestea de dragoste, dar si cea in care este relatat razboiul este foarte bine realizata.
Da eu am citit. o mai mult de nevoie
dar de la primele pagini este destul de interesanta.mai ales iubirea dintre ela si gheorghidiu sa vezi prin cate trece el in razboi si apoi reintalnirea... e destul de faina. mie una mi. a placut si de obicei nu citesc
Nu am citit-o. DAR. am inteles ca face sa o citesti. e interesanta!
Citeva prietene a citit-o! Apoi. poate depinde si de gustul fiecarui! Nu ar strica sa o citesti! :*
Ad e frumoasa am citit-o cu vreo 3 ani in urma e faina nu spun ce e in ea sa se fac sa citesti si tu ca crede-ma ca merita
Eu trebuie sa o citesc luna viitoare pentru scoala gusturile nu se discuta... stii cum e Diriginta a zis ca e plictisitoare dar trebuie sa o citim pentu ca avem nevoie de ea si bla bla... iar un prieten de al meu a citit-o si nu i-a placut
Da. apropo ce catea(in calduri) este ela. colegu de banca spunea ca ar bate.o.hahaha