| AnaMaria12 a întrebat:

As vrea sa imi fac un jurnal ce pot sa scriu in el ...nu vreau sa scriu in el ce fac in fiecare zi. Aveti voi idei...dau funda si va rog fara jigniri.

Răspuns Câştigător
| AiEnmaYuuki a răspuns:

Si eu am unul.Scriu in el momentele cele mai penibile, sau momentele in care m-am simtit cel mai bine.Starea mea de spirit, daca m-am certat cu o prietena si cum ma simt.Gusturile ce mi se schimba de la o luna la altalaughing...Tu trebuie sa scrii in el lucrurile pe care crezi ca vrei sa ti le amintesti peste cativa ani, pentru ca pentru asta este un jurnalwinking. Bafta

9 răspunsuri:
| yourfriend111 a răspuns:

Pai scrie si tu lucrurile care te-au impresionat, care ti-au placut la o persoana, ce simti pentru cine... chesti de genul

| AnaMaria12 explică (pentru AiEnmaYuuki):

Mersi mult mai astept raspunsuri si daca nu o sa fie foarte buna o sa iti dau ti`e funda.

| ely17 a răspuns:

Toate secretele tale

| alexalexia1 a răspuns:

Pai scrie si tu ..Nuj..Daca iti place o vedeta ..scrie despre ea ..sau despre cineva care te-a impresionat.

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Pai scrii ceea ce vrei tu sa retii, ceea ce a fost mai interesant pentru tine intr-o zi, diferite aventuri sau poti face o categorie numai cu amintiri cu parintii, prietenii, poti adauga desene, morale, glume la sfarsitul unei pagini. De asemenea poti sa scrii activitatile pe care vrei sa le faci vara aceasta, zilele proaste sau bune (cum am spus, care ti se par interesante ).
Considerati jurnalul ca un prieten, cel mai bun prieten.winking

| thelastc a răspuns:

De ce ti-ai face jurnal daca nu ai ce sa scrii?

| AndaChristina a răspuns:

Pai un jurnal poate fi un mod sa te descarci deci pune pe hartie toate gandurile si emotiile tale...ce ti-a placut, ce schimbari s-au petrecut in viata ta, orice lucru care mai tarziu ar putea sa iti starneasca amintiri si sa iti amintesti cu drag.dar ai grija unde il pui, trebuie sa fie personal.

| arinusa12 a răspuns:

To ce crezi ca e mai important, toate lucrurile frumoase si cele mai rele funda?

| ioana3369457 a răspuns:

Pai ai putea scrie pe prima pagina:"intr.o lume de minciuni eu imi scriu adevarul"
Numele prenumele ani judet comuna
My diary
Te iubesc! Te amo pe tine!
Ziua x Ex: sambata
Data y Ex: 4 aprilie 2015
Clasicul "draga jurnalule"
Sa iti zic ce am scris eu:
Prieteni:fete
Prieteni:baieti
Dusmani:fete
Dusmani:baieti
Top 10 fete