RupFicatu, Just4You, Just4Dream, WeedShop, celebrul Dau fin prea divin pentru counter, dGL * si numele taw,HeartKiller, BeautifulOne, LoLzoR, o multime
Ba rup ficatu nu este
Fostele mele nick-uri de la CSS: ZbAgOcItOzA La SpLiCaT, Phenomeno si Restu' e Cancan...intrucat nu mai joc, poti sa le folosesti
Pai vechile mele nick-uri la jocuri : RikoWolf, YaLLDenyzZ, Vaakevandring, Sk8, HeadHunteR, Ov3rDose, OveRLorD, Kennstep, StepByStep, GraveDigger, GRAVE, Manu stiu, MenthoL, Killyou, Enjoy, AlmostDaewon, Allaway, ALLStaR, si multe altele ... funda?
Foarte bine, unele chiar imi plac, mai astept si altele, cele care mau ung la corason primesc funda
Jocuri Shooting: K1LL3R43V3R (killerforever), iHiddenDay, iHate, L33T, IceDiamond, WhiteDiamond, Just4Pain, BoomHeadshot, WaveSteper, MasterKiller, IKillYou, KR3V, DontMove, hammy, Alien...
Racing: xXSpeedFreakXx, MisterSpeed, Just1000PS, SuperDriver, FerrariDriver (sau orice alta marca)
Fantezie: xXWitchXx, iWitch, DjZeus, SwartKiller, Magier, Alien, AlienPlayer (nu cunosc atatea in categoria Fantezii)
Cam atat stiu, sper sa iti fie de folos. Funda?
Eu am folosit Numele astea-->EclipseVAMPm,RapELclasik, HarleyEpisoD, PlayJack, KILLIONAR, DeDMaPo3....Si multe altele =)
J Dog FuunyMan HuskyBadDog AnotherGood DjDozen(fostul meu nick de pe CombatArms)
Gta san andreas
gta vc
gta 4
nfs
gta 5
nfs mw
nfs carbon
nfs underground 2
Germania truk
euro truk simulator 2
test drive
cs 1.6 scream, modern warf2si3,lant final, Romania v.3, Romania, extreme, 2d
hitman 1, 2, 3, 4, 5
si cam atit
Uite nume pe care le folose-am eu :AtomiK,sPriTe,EvidenT,AnoTek, BlueSkiLz, VoLcaN0 si cam astea sunt cele care mi le amintesc
DC nu ma lasa sa-mi Aleg un nick la Shaiya spune : Must check name availability first.Am scris vreo 20 si nici 1 nu-i bun? PLZ dati raspuns...
Ma tu nu sti engleza ca "Must check name availability first" inseamna Trebuie sa verifici daca poti folosi numele prima data.
Nu e pe undeva pe acolo vreun buton pe langa locul unde iti scrii numele sau ceva?
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: