RupFicatu, Just4You, Just4Dream, WeedShop, celebrul Dau fin prea divin pentru counter, dGL * si numele taw,HeartKiller, BeautifulOne, LoLzoR, o multime
Fostele mele nick-uri de la CSS: ZbAgOcItOzA La SpLiCaT, Phenomeno si Restu' e Cancan...intrucat nu mai joc, poti sa le folosesti
Foarte bine, unele chiar imi plac, mai astept si altele, cele care mau ung la corason primesc funda
Pai vechile mele nick-uri la jocuri : RikoWolf, YaLLDenyzZ, Vaakevandring, Sk8, HeadHunteR, Ov3rDose, OveRLorD, Kennstep, StepByStep, GraveDigger, GRAVE, Manu stiu, MenthoL, Killyou, Enjoy, AlmostDaewon, Allaway, ALLStaR, si multe altele ... funda?
Uite nume pe care le folose-am eu :AtomiK,sPriTe,EvidenT,AnoTek, BlueSkiLz, VoLcaN0 si cam astea sunt cele care mi le amintesc
Jocuri Shooting: K1LL3R43V3R (killerforever), iHiddenDay, iHate, L33T, IceDiamond, WhiteDiamond, Just4Pain, BoomHeadshot, WaveSteper, MasterKiller, IKillYou, KR3V, DontMove, hammy, Alien...
Racing: xXSpeedFreakXx, MisterSpeed, Just1000PS, SuperDriver, FerrariDriver (sau orice alta marca)
Fantezie: xXWitchXx, iWitch, DjZeus, SwartKiller, Magier, Alien, AlienPlayer (nu cunosc atatea in categoria Fantezii)
Cam atat stiu, sper sa iti fie de folos. Funda?
Eu am folosit Numele astea-->EclipseVAMPm,RapELclasik, HarleyEpisoD, PlayJack, KILLIONAR, DeDMaPo3....Si multe altele =)
DC nu ma lasa sa-mi Aleg un nick la Shaiya spune : Must check name availability first.Am scris vreo 20 si nici 1 nu-i bun? PLZ dati raspuns...
Gta san andreas
gta vc
gta 4
nfs
gta 5
nfs mw
nfs carbon
nfs underground 2
Germania truk
euro truk simulator 2
test drive
cs 1.6 scream, modern warf2si3,lant final, Romania v.3, Romania, extreme, 2d
hitman 1, 2, 3, 4, 5
si cam atit
Ma tu nu sti engleza ca "Must check name availability first" inseamna Trebuie sa verifici daca poti folosi numele prima data.
Nu e pe undeva pe acolo vreun buton pe langa locul unde iti scrii numele sau ceva?
J Dog FuunyMan HuskyBadDog AnotherGood DjDozen(fostul meu nick de pe CombatArms)
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: