Https://youtu.be/jdwYz-JVugM
Nu mam uitată la tot m-am uitat puțin mam gândit ca poate te ajuta cu ceva și este de folos pentru tu tine
Din punctul meu de vedere ar fi cam același lucru, adică amândouă sunt o bucată de lemn pe 4 roți mici. Dar, din câte am căutat pe net skate-ul e mai potrivit pentru acrobații, răsuciri d-astea. Longboardul e mai pentru plimbări line și îți conferă mai multă siguranță datorită mărimii, dar roțile sunt un pic mai moi și sensibile la zdruncinări. Depinde ce fel de asfalt de la țară, dacă e unul găurit pe toate părțile sigur nu îți recomand.
Https://www.skates.ro/......-38-96.5cm Îmi place mult asta dacă ma sui pe el mi-am rupt gâtul din prima:))))
știu ca o dată mam dasem de fapt încercam samă dau cu rolele când era mai puștan și abia ma Țineam pe picioare și am făcut un șpagate ca vandam sti cum sau auzi oasele mele :))))
Probabil ești de la oraș și nu știi ce e aia vaca.Da, exista asfalt la tara
Da,asa e, mulgem cutia ca sa obținem lapte
Țăranul nu știe de gluma csf...
Nu am mai auzit de asfalt de tara, asfaltul e la fel peste tot lol, dacă te referi la străzile cu pământ și pietriș atunci nu, nu merge skateboard ul pe acolo, nici penny și nici lomgboard.
Longboard e pentru plimbări, nu trick uri, e și mai greu. Dar în rest e e acelasi lucru, 4 roti și echilibru.
Stau la tara și merg și la oraș, asfaltul la oraș e lin.Cel de la tara e cu pietriș și zmoala, când se întărește rămâne. Total diferit
îți iei laptele din magazin, nu l multi draga. Orăseanul nu știe ce e aia gluma și munca la tara )
Da,asa e,n-am fost niciodată la țară, nu știu ce e o vaca, fructele și legumele cresc în lăzi, ouăle cresc în cutii, vântul coseste și strânge iarba...cata dreptate ai
Kettolix întreabă: