Da-o dq-u!
Spune-i dirigintei cu o voce inocenta, fa-te ca tusesti, spune-i ca nu-ti convine ca tot timpul ea primeste dreptate ( chiar daca nu-i asa )...
Joaca si tu putin teatru, i-ati colegii pe langa tine, incearca sa-i iei pe cei mai destepti si ok colegi din clasa de partea ta, cei in care diriga ta are incredere. Te asigur ca va merge.
Am uitat sa spun ca toata lumea o crede sfanta si are niste parinti care o cred doar si doar pe ea.
Ok.in primul rand cand se mai ia de tine sau te mai baga in seama ii spui ceva de genul: scuze eu nu vorbesc cu persoanele inculte. nu mi pot irosi timpul cu asa ceva; daca te spune la diriginta o intrebi daca are vreo dovada( ai grija sa nu te euda nimeni cand ii spui asta). stai linistita incearca sa te intelegi biiine cu celelalte fete ca sa o vaci geloasa ca ele stau mai mult cu tine. in ceea ce i priveste pe parintii ei sa nu ti fie frica ca nu te pot lovi sau asa ceva pentru ca exista protectia copilului... fi tare si nu lasa frica sa te doboare fi tupeista(in sensul bun si doar atunci cand trebuie)
Si eu sunt a 6 si te inteleg... mai bine fa cumva sa pice vina doar pe ea (dar nu te apuca sa le parasti parintilor tai sau profei, ca tu o sa pici vinovata)mie mi s-a intamplat ca una dintre dusmanele mele sa o impinga pe o colega de-a mea iar eu cand i-am spus sasi ceara scuze a urlat ca si o crizata ca:dc ma bag eu? nu sunt de teapa ei. blah.iar eu i-am intors vorba spunandu-i ca : dar tu esti de teapa mea?(nu a mai spus nimi, sa simtit umilita) asa ar trebui sa faci si tu pentru daca le intorci vb ei vor incerca sa iti spuna o replica inapoi dar nu vor putea spune-mi cum ai reusit si daca tot esti i cls 6 iti dau cerere de prietenie
Pai nu o baga in seama asa am si eu o colega nu ai ce sa faci sa stii ca va inceta dar daca nu merge fa un plan si impreuna cu altcineva faceti-o sa para ea vinovata (nu stiu orice plan)
Rianaa întreabă: