| Barbie98 a întrebat:

Ati auzit de webkinz world? Eu am 10 webkinzi, un zumbbudy, o figurina si carti de joc! Sunt o mare fana webkinz si imi place foarte mult! Voi aveti? Daca sunteti fani webkinz, este un site super tare, pentru fanii webkinz.Scrieti pe google forum webkinz Romania si ve-ti intra intr-o lume a prietenilor a copiilor fani webkinz!

21 răspunsuri:
| Blanketation a răspuns:

Si eu sunt fana si am 4 Webkinz, in curand 5. Am o multime de lucruri si de toate, si imi place foarte foarte mult. Nu ma cred deloc obsedata de jocul asta. Unii cred ca numai copii mici, dar eu nu sunt de acord!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Webkinz is cacaturile alea mici ca niste animale penibile? Niste aschimodii mici si moi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prea obsedata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt un fan supermare si as vrea si eu sa am multi webkinz. ID meu este lety_dulcica si sa-mi dati si mie plase un cod. OK?:*:*:*:*:*:*:*:*va pup.happyhappyhappyhappyhappyhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna as vrea si eu un cod uitati ID meu si sa ma cautatihappyhappyhappyhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, Roky, eu sunt Barbie:d, iti declar rasp. cel mai bun, Intr-adevar iti vreau contul si parola, unde emi le dai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am 15 webkinz un castor un caine polar un iepure vata pe bat un tigru un urs polar mov incca un caine o pasare un porc de guineia 2 pisici un zumbuddyes un hamster un peste un dragon si inca un prste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 20 webkinzi, am 4 zumbyddy, si 5 pachete de carti de joc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 90 de webkinzi toti sunt singature am 74 de zumbudy si 4 hamsteri am kinskashy 10098876 de mii este super tare si nu glumescbig grinDbig grinbig grinbig grinbig grinpupsi sper sa mai am...big grinlaughinglaughinglaughinglaughinglaughingbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 158 de w si nici o dublura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma numesc Andreea si am doi webkinzi. Un elefant pe nume Dumbo si un tatu numit Cubi.Nu as renunta niciodata la webkinzi mei pentru ca imi place si ii iubesc mult. Tu ai vrea un webkin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea obsedata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite barbie98 eu sunt ionescu maria si am 20 de webkinzi eu cu toti ma joc ai dau de mancare ai imbrac i duc la arena de intreceri i duc la galeria de jocuri ai duc la clubul prietenilor si pe toti ai iubesc sunt un mare fan webkinz eu am zumbbudy 4 pisici 2 catei 2 panda si mai multi am ambonament lux am rochite slipitoare si hainute me care nu le poti cumpara de la magazinul de haine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dai si mie contul tau sa vad cum il ai? Eu sunt fan am 15 webkinz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am si eu un webkinz (mi-am luat doar unu ca sa vad cum e) si imi place foarte mult...am o catelusa Springer Spaniel pe care o cheama BuBulica (BuBy) si este foarte draguta am sa mai imi iau sigur... pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am webkinz si nu sunt asa de nebuna

| cris99 a răspuns:

Esti obesdata soro' e o mare mare mare prostie.au aparut la televizor pentuca ce nu se vinde le face reclama.

| ana_4921 a răspuns:

Eu deocamdata am 1 dar am mai avut unul si nu mi-a mers, mai am si un cont de proba. e cel mai tare joc din lumea astaaaaaa

| diana333 a răspuns:

Si eu sunt o fana webkinz am 5 webkinz: unul de proba, lil'kinz cocker si yorkie, rockerz papillon dog si Mazin Hamster honey.Nu sunt ''obsedate/obsedati'' daca ne place jocul nimeni nu ne opreste sa il jucam.

| barbiella21 a răspuns:

Eu am 7 intr-un cont (1 hamster, 2 pisica, 3 pasari - iubesc cel mai mult pasarea Robin (http://webkinzromania.ro/tag/pasare-robin/),1 dragon, iar 3 coduri nefolosite (1 vulpe, 1 koala si un iepure alb)

| AnonimLove_2292 a răspuns:

Eu am 5 webkinz si nu sunt o mare fana, dar daca vreti sa imi dati contul vostru sa vad si eu cum e, ar fi tare! stoicagabi90