Ma regasesc in familie si in momentul de rugaciune, de meditare, de linistire in parc, in aer liber etc.
Intotdeauna ma regasesc in mine.Desi incerc sa nu ma pierd prea des. Ultima data cand m-am ratacit de mine am facut tampenia sa ii spun ceva ce simt si sarmanul cine stie ce a crezut despre mine
Ma mai regasesc si in iarba incojurata de motanii mei cu o carte in mana cu mama zicandu-mi sa nu mai stau pe jos ca racesc
Da, in camera mea sau cand sunt la bunici, am mai multe locuri, cum ar fi gradina, padurea. Trebuie neaparat sa fiu singura in acele momente.
Eu cand sunt ft. trista incep sa ask muzica in pat... si incep sa plang, si binenteles ma bantuie gandurile/amintirile
pup
Da.De multe ori sunt frustrata, ma simt buna de 'nimic' si prefer sa ma refugiez intr-un loc plin de 'amintiri'in care sa ma recreez, sa ma pot gandi mai bine la lucrurile care-mi trec prin minte si care nu ma 'lasa in pace'.
Locul ala fiind parcul
Ma rog, un loc din parc.
Imi place atat de mult cat de frumos ai spus Mr & Mrs Fox: "Ma mai regasesc si in iarba incojurata de motanii mei cu o carte in mana cu mama zicandu-mi sa nu mai stau pe jos ca racesc ". E cea mai frumoasa idee pe care am citit-o pe ziua de azi. Multumesc ca mi-ai facut ziua atat de frumoasa!