| MoonLight a întrebat:

Azi m-am gandit si mi-am dat seama ca de revelion o sa stau ca vaca. N-am cu cine sa fac revelionul si chit ca daca as avea nu m-ar lasa dragul meu tata (a iesit scandal mare si atunci cand am petrecut o noapte la o colega... apai sa-i cer sa ma lase la revelion). Revelionul sigur o sa il fac singura cu o sticla de bautura ori dormind si acest gand ma face aproape sa plang. Aud tot felul de persoane ca fac revelionul cu prietenii, cu familia, cu altii, etc si numai eu stau singura sad. Nici daca as vrea nu as avea cu cine sa fac revelionul... Ce sa fac?straight face

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce nu iti faci revelionul cu familia ta?

| robertmcs a răspuns:

Poti sa il faci pe Facebook laughing

| IMC90 a răspuns:

Daca ai peste 18 ani hai la mine laughing daca nu, nu ma bag, nu vreau s-o iau pe urma profului de vioara si a celui de sport laughing

| StiuCeSpun a răspuns:

Sa iti impui punctul de vedere,ia atitudine. spune-i tatalui tau gata! fa ce iti place tie.te duci la un revelion cu prietenii tai nu te duci mai stiu eu pe unde sa te droghezi sau sa te prostituezi, spune-i clar sa te lase sa faci ce vrei, toata lumea face revelionul in alta parte!

| ICPreda a răspuns:

Salut!
Nu stiu ce varsta ai dar poate tatal tau tine la tine foarte mult si nu arata acest lucru pe cai placute tie. Posibil sa nu te lase la revelion cu prietenii deoarece ii este frica de ce se poate intampla! Multi copii de revelion si nu numai, beau, se distreaza la maxim intr-un mod nesanatos, consuma droguri etc. Chiar daca tu esti linistita si vrei sa iti petreci revelionul alaturi de prieteni cu capul pe umeri, teama din sufletul tatalui tau este mai mare decat fericirea pe care vrei tu sa o ai alaturi de ai tai dragi! Eu de exemplu am facut primul revelion alaturi de colegi in clasa a 9, acasa la unul dintre ei care era instarit! Iti spun ca s-a lasat cu sticle sparte, bautura etc. un lucru la care nu ma asteptam, un lucru urat! Poate daca ii explici frumos ce vrei sa faci, unde vrei sa te duci si cu cine va intelege. Cere ajutorul mamei tale! De exemplu eu anul acesta voi sta cu familia, mi se pare cel mai bune loc unde pot petrece o astfel de sarbatoare!
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor iti doresc o seara linistita!

| irocku a răspuns:

Sa plangi sa suferi sa rezisti sa ti bautura langa tine si sa ai multe artiviciii!

| MoonLight explică (pentru Brigaela):

Si ce sa fac cu tata? Nu e petrecaret.Revelionul trecut s-a culcat.Si in rest nimeni nu se complica cu revelioanele din familie.

| foxi a răspuns:

Dar familia ta nu e buna? Sant buni numai sa iti plateasca fel de fel de?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru MoonLight):

Crezi ca toti cei pe care ii invidiezi au revelioane ca in filme? E pacat ca apreciezi mai mult petrecerile facile decat timpul petrecut cu familia ta, mai ales ca acesta din urma este atat de limitat.

| MoonLight explică (pentru ICPreda):

Mama e in Germania...

| RoxyGirl a răspuns (pentru MoonLight):

Si nu vine acasa de sarbatori?

| MysticWayz a răspuns:

Buna'!
Chiar ca e trist sa stai singura de revelion. Incearca sa'l convingi pe tatal tau sa te lase sa aduci macar 1 prietena la tine, sau sa mergi cu la cineva. Daca tot nu o sa te lase, ia o sticla de sampanie, deschide messul, deschide si televizorul, uita'te la un film, mai vorbesti cu cineva pe mess, mai iei o gura de sampanie... poate asa mai trece timpul.winking Oricum... bafta sa nu te plictisescti.