Banii. -_-. Iubirea este. cum o mai fi ea..
Macar banii nu te fac gelos, nu te inseala si pleaca de langa tine doar daca esti prea prost si ii pierzi, nu din cauza ca esti prea bun si vrei sa-i tii aproape de tine.
Iubirea. Ea e cea care te face fericit, banii poti sa ii ai ca nu iti asigura linistea si fericirea sufleteasca
Simplu: te mariti cu unul cu bani dar batran (sa moara repede) si in functie de cat de mult poti sa astepti iubirea o amani pana cand ramai cu banii sau iti tragi amant pentru o experienta 2 in 1.
Clar iubirea, banii se duc dar daca este o iubire adevărată aceea va dura toată viața.
Bani online.;)) http://www.marketglory.com/strategygame/Branistealexei1 multa bafta si voua
E o intrebare mult prea cliseica si ambigua. Daca aleg iubirea, o sa fiu nevoita sa cersesc?))Sau cum? Degeaba ai bani daca nu esti iubit de nimeni, daca nu iti gasesti o "jumatate" Parerea mea.Si nu e o alternativa prea buna sa ai iubire, dar sa muriti amandoi de foame. Daca mergem pe ipoteza ca lucrurile se pot schimba, pot evolua, atunci as alege iubirea, in ideea ca se poate sa facem rost si de bani. Daca intrebarea ta este pusa in asa fel incat iubirea sa excluda banii, atunci cred ca as merge pe prima varianta.
"Love is in the air".
Banii, nu!
Ai dat-o in bara, iar!
Dintre bani si iubire as alege sanatatea. Daca ai sanatate ai si bani daca ai bani esti si iubit.
Iubirea.
Daca iubesti si esti iubit, puteti munci impreuna, si cu atat mai bine, faceti mai multi bani.
Le aleg pe amandoua!
1. Banii te ajuta sa cumperi ce vrei tu
2. Iubirea te ajuta sa fii dependent(a) de acea persoana
Daca ai bani si asta cat mai multi ai de toate, poate si luna de pe cer Raspund dragoste aia de 12-15 ani care nu au muncit in viata lor, care nu-s pe piciarele lor sa se intretina singuri.Sa raspunda cei care syau singuri, care se intretin singuri cum sta treaba.
Dragoste iti promit eu, tu ia banii
A(ve)m nevoie mai mult decat de lucruri nevazute
Nu ai tu așa ceva în stoc.
Ai nevoie de bani? Bagă-ți mașina la amanet.
Inca nu ai reusit tu sa ma deschizi
Merge cu bani la mine, sa stii!
Masinile mele intra la perisabile, nu sunt primite la amanet. Passatul, mai ales, se strica si in parcare