De ce il atacati pe om?
Mi se pare o idee foarte originala si cu mare potential. Doar ca va trebui sa izolezi foarte bine "ascunzisul" tau, ca sa nu ai contact direct cu pamantul. Poti, eventual, sa plachezi interiorul cu gresie (poate gasesti mai veche, ramasa de la vreo renovare. in acest fel, nici n-o sa te coste mult).
Bafta! Si, eventual, sa-mi scrii daca vei reusi sa-ti pui visul in practica.
Numai bine.
Buna! nu fa nimk ca ai garantia sa cazi vin mai multe insecte, sobolani soricei si eu traiesc la casa la taara
ai putea sa ascunzi altundeva ""comoara ta "". nu fa tu nici o gaura
Problema e ca daca intr-adevar esti senil, vei uita la urma pentru ce ai sapat-o sau ce aveai de ascuns acolo.
Gaseste o alta scunzatoare mai buna ca si sub pat.nu poti face o gaura fara sa afle parintii tai
Pai consecintele ar fi ca pamantul de sub casa o data sapat poate afecta direct sau indirect structura de rezistenta a casei, adica. peretii casei apasa cu greutate mare pe sol, intr-o groapa se mai aduna apa si este rau daca este vreo panza freatica pe acolo si... sa nu sapi sa ajungi in pivnita. Alta problema: daca vine cumva careva si iti vede "opera" sa nu te "toarne" la primarie, amenzile sunt destul de mari pentru constructia si/sau modificarea ilegala in locuinta... de obicei se face pe baza de plan facut si calculat de arhitect si aprobat de cei de la urbanism
Am zis ca unii ma vor considera senil dar sincer unii m-au facut sa cred nu sunt considerat prostul satului. Exista si lume buna!
DaciaRomania întreabă: