| sergiu1234star a întrebat:

Bloody mary exista?

12 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Exista in literatura si in inchipuirea unora, este o legenda. Numai bine!

| 18cm a răspuns:

E doar un film"_", daca ar fi existat ar fi venit si dupa mine laughing

| imaqtpie a răspuns:

Normal ca nu .

| sergiu1234star explică:

Si cum se spune incantatia

| Bambina9000 a răspuns:

Pai cred ca ai auzit de superstitia Bloody Mary, doresti sa vezi daca exista sau nu? stai in mijlocul noptii in fata oglinzii si rosteste de 13 ori cuvantul Bloody Mary, daca exista ar trebui sa iti apara o fata care sa te stranga de gat. Sincer dupa mine nu exista, dar mult noroc daca vei incercawinking

| larissa06 a răspuns:

Din cate stiu eu este o legenda. unii spun ca B.M. iti va aparea in oglinda si te va ucide violent. Eu am auzit de alta incantatie : 1. te duci in baie pe intuneric cu usa inchisa, 2. ai la tine 6 lumanari pe care le asezi in jurul oglinzii, 3. spui de trei ori Bloody Mary, 4. spui de trei ori : " eu tiam ucis fiul " iar apoi se zice ca o vei vedea in oglinda si te va ucide sau nu iti va face nimic depinde de persoana. acum nu stiu daca este adevarat dar este infricosator. big grin

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Da exista. se afla intr-un c*r de matz!

| janeD0oe a răspuns:

Da exista...e un cocktail chiar bun cu vodka si suc de rosii. lasand gluma Bloody Mary a fost supranumita regina Scotiei Mary care a trait prin secolu 16-17 a murit de mult saraca n-are treaba sa-ti apara tie in oglinda:-J

| Doηηa a răspuns:

Nu există!

| janeD0oe a răspuns (pentru larissa06):

Nu a avut copii Mary... ce prostii doamne

| Cristianne a răspuns:

Există,ca și Zâna Măseluță, Moș Crăciun și Iepurașul de Paște.batting eyelashes

| Bubuletsss a răspuns:

Nu exista. Oricum daca vrei sa fii sigur du-te la 00:00 in baie spune de trei ori :"Bloody Mary vino si ia-ma". Daca vine exista daca nu vine nu exista. tongue

Întrebări similare