Cred ca in primul rand mi-as lua o casa si as aranja-o dupa gusturile mele.
si in al doilea rand, cu siguranta as dona o parte din bani copiilor saraci. Cand ajuti, primesti dublu inapoi.
papa.
M-as muta din rom cu tot neamu dar tot nu doar o parte si m-as stabili in america
sa traiesti!
funda
M-as muta in miami, mi-as cumpara o vila pe malul marii, cu un dulap cat o camera de bal pe care l-as umple cu tot felul de haine scumpe...si ce ar mai ramane i-as investi in vreun fel
As baga 10% la banca, 70% i-as investi si restul de 20% i-as dona cui ii trebuie
As pleca in Las Vegas, mi-as lua un apartament si o masina si as angaja un sofer sexy sa-mi conduca masina
Probabil mi-as lua o masina(Chevrolet Camaro SS), apoi un bmx nou(WeThePeople Envy 2011) si de restul banilor mi-as renova casa. Dar mai intai sa am banii.
Poi cred ca m-as duce la shopping iar dupa intr-o vacanta la LAS VEGAS impreuna cu familia.
Nu prea inteleg intrebarile de genu"vreau sa dau o funda."
TPU inseamna toti pentru unul. nu ce as face eu cu nu stiu cati bani.
Whatever.
Daca as avea 10 milioane de $ mi-as cumpara o casa in alta parte a globului, as dona o parte pentru cei cu leucemii(sau boli de genu) si as infiinta o afacere.
Pentru ci ce au raspuns. 10 milioane de $ nu sunt chiar asa de multi bani. Daca vreti exemplu casa lu gigi becali e facuta cu 10 mil $
Pai, mi-as cumpara ce am vrut pana acum, dar nu am putut din lipsa unei sume de bani.
M-as distra
As da unor adaposturi de catelusi
si m-as mai gandi ce as face cu restul...
A, si cred ca as desfiinta scolile
Atatea lucruri ... Numai sa-i ai ca gasesti imediat ce sa faci cu ei.Haine, accesorii, chesti...nu stiu, dar cu siguranta nu m-as chinui mult sa-i cheltui
Camine de copii.batrani pentru cei cu probleme cu handicap, afaceri sa ofer lcuri de munca...cate nu as face cu atatia bani
Multumesc pentru raspunsurile voastre
Bubble numai comenta am doar pus o intrebare nu erai fortata sa raspunzi.
Eu mi-as fi luat o villa tripla decat alui 50 cent, as dona bani pentru familile sarace si pentru batrani si as da bani ca sa mai evolueze cercetariile in cancer, diabet, sida etc. Mi-as cumpara o gramada de sclavi sexosi, haine si bijuterii numa din diamante si cristale =) si as incerca sa salvez viata animalelor de pe strazi si adaposturile astea de **** :*
Hmmm... mi-as construi un palat si as angaja vreo 300 de asasini si i-as pune sal omoare pe Basescu si as urca pe,, tronul" tarii si dupa aia i-as omori pe cei care nu mi se supun cam atat
MioaraParalescu întreabă: