| Ooterog a întrebat:

Am 14 anii si am 1, 53 si 37 de kg straight face A venit vara si acum ar trebui sa renunt la pant luungi pentru kkk este foartee cald happy Si as vrea sa`mi cumpar pant scurti dar sunt slaba si nu prea imi place cum vine adica sunt numai piiele si os cum as spunehee hee si nu prea ma avantajeaza pant scurti iar pant 3/5 nu prea imi place sa port mai ales aia stramti tot asa ca sunt slaba X_x Nu stiu ce sa fac straight face Vreau sa ma ingras darr nu se punee pe mine si vreau sa am picioare frumoase nu bete...
Va rooog ceva sfaturi :*

9 răspunsuri:
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Iti dau sfaturi, sunt gurmand cu diploma, manca cipsuri de ex: cio chips extrem cu chili, deja am numarul de telefon de la vanzatoare laughing, are 18 ani, dar asta e alta poveste, si incearca ceafa de porc, daca nu iti permite buzunaru, incearca numai cartofi prajiti si sa gandesti cat mai putin fiindca ganditul intens / stresul consuma atatea calorii cat alergatul, si ia-ti dupa ce pui 10 kg " chilotei " asa le zic eu, pantaloni aceia care se poarta aproape ca niste boxeri stramti, bft

| Lightning1997 a răspuns:

Mai intai invata sa scrii corect, si apoi te ingrasi.

Răspuns utilizator avertizat
| Lightning1997 a răspuns (pentru Ooterog):

Am cultura generala,la fel de multa precum lipsa ta de bun simt si educatie, suntem totusi pe un site educativ, probabil nu ai luat la cunostinta regulamentul, te invit sa o faci si sper ca iti schimbi parerea, este necesar daca nu vrei sa ai contul suspendat.

| Lightning1997 a răspuns (pentru Ooterog):

Nu am nimic cu tine, dar nu afirma ceva daca nu stii daca e adevarat sau nu.Inca de cand pui intrebarea, iti apare regula de scriere corecta din punct de vedere gramatical.

| qTe a răspuns:

Uite, degeaba incerci sa te ingrasi, daca nu poti, asta este. mananca regulat, si sa mananci seara! dupa ora 22happy