| HermioneLove a întrebat:

am nevioe de ajutor! urmeaza ca eu si cu prietena mea cea mai buna sa sarbatorim 9 ani de cand ne-am imprietenit! vom merge le shopping,film etc! dar trebuie sa-i fac si un cadou dar nu prea am idee ce! as vrea ceva simbolic facut de mine dar ceva interesant! nu felicitare, semn de carte si din astea! as vrea ceva unic si special nu neaparat ceva lucru material dar depinde! va rog ceva idei vreau sa fac un cadou special si super! puppy dog eyes dau funda!

Răspuns Câştigător
| tzutzyka a răspuns:

Poti sa faci un album care sa contina poze cu voi, copertele le poti gasi la librarie sau la magazin. Albumul poate sa contina povestiri amuzante petrecute impreuna si il poti decora cum vrei tu. Sper ca am fost de ajutor:*

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mixxjim a răspuns:

Un album cu poze de-ale voastre de-a lungul prieteniei voastre

| Mihaela201 a răspuns:

Poti sa ii cumperi un colier in forma de inima form din 2 bunati pe care sa le purteti amandoua si pe ela sa scrie bff sau cea de genu asta si altceva cum ar fi un CD cu poze de can sunteti prietene si ceva ce ii place ei in special:ciocolata, o bluza pe care si-o dorea de mult,...

| Cocolinnutza a răspuns:

Ai putea sa ii dai un penar cu ursuleti,o carte, un acctibild, o revista, o bratara, un colier si cam atat. Sper sa-i placa prietenei tale!laughing

| HermioneLove explică (pentru Cocolinnutza):

Daaaaa se pare ca am nimerit-o! rolling on the floor)

| HermioneLove explică:

Le multumesc la toti cei care mi-au raspuns toate au fost niste idei super si va-m dat la fiecare cate un vot bun! kiss