| Adrianna96 a întrebat:

Am nevoie de o parere, nu stiu ce sa aleg intre HTC One si HTC One Mini 2. Argumentati parerea!

5 răspunsuri:
| Salu134 a răspuns:

Htc One

| mirinda2001 a răspuns:

Din cate am vazut pe internet, HTC One este mai mare decat cel mini cu 0.4 inci (mini-4.3 inci, HTC one- 4.7 inci), are greutatea mai mare (143 grame, iar cel mini are 122 grame, memoria de doua ori mai buna (32 GB si 2 GB RAM, cel mini are 16 GB si 1 GB RAM), insa, ce mi s-a parut ciudat, camera de la HTC one era de 4 MP, iar cea din fata de 2, 1 MP, pe cand la cel mini era o camera de 13 MP si cea din fata de 5 MP... Eu as alege HTC one, deoarece daca vreau poze de calitate pot sa imi iau un aparat foto mai performant... Plus ca cel One are un design mai fain si multe puncte forte. Sper ca te'am ajutat! Succes!

| Adrianna96 explică (pentru mirinda2001):

E vorba despre mini 2, nu 1. Adica e un fel de M8, dar in varianta mini. La noi inca nu a aparut, dar aduc cativa din alte tari. La One e camera de 4 ultrapixeli, iar la mini 2 de 13 MP, aici e diferenta la camera. In fata, One o are de 2.1, iar mini 2 de 5.
Eu as folosi telefonul pentru internet, poze (sunt fata) si cateva jocuri. Pe care mi-l recomanzi?

| Mέℓℓ a răspuns:

Dupa parerea mea as alege HTC one mini 2, e mai confortabil, nu e asa de mare si poti avea grija de el, pe cand one este prea greu si mare, si mereu trebuie sa ai grija sa nu ti-l fure etc.

| mirinda2001 a răspuns (pentru Adrianna96):

Sincer la poze, din cate am citit, ultrapixeli fac o imaginr cu dimensiuni mai mici deci automat spatiul de stocare va fi mai mic, iar daca vrei sa iti faci imaginea mai mare poti sa o pui pe calculator si te duci pe iPiccy si dai pe,, resize image", deci la One asta e un avantaj, camera e mai mare.La jocuri pe amandoua le poti descarca si naviga pe internet.Desi la cel mini este mai mic ca marime si il poti tine cu usurinta in mana sau in buzunar, pe cand pe cel One trebuie sa il tii intr'o poseta sau ceva, dar vorbind acum de calitatea telefonului, parerea mea este ca HTC one este mai performant, si il poti procura din tara, pe cand la cel mini va trebui sa il comanzi din alta tara, si durata sosirii va fi mai mare si mai scumpa.