| Emanuel_Malinetescu_1997 a întrebat:

Buna am nevoie de sfatul unui profesionist as dori sa merg la sala am inaltimea 1, 79 si greutate 64 kg si as dori sa stiu alimentatia potrivita (care sa contina proteine si... cele specifice in dezvoltarea muschilor) am nevoie de un fel de regim/dieta pentru dezvoltarea musculara straight face

Răspuns Câştigător
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Buna! 70 de kg este media ta de greutate pentru inaltimea ta, in schimb ce tine de dieta poti incerca carbohidanti naturali, o alimentatie corecta fara grasimi si un program odihnitor, la sala trebuie sa mergi de 5 ori pe saptamana ca sa obtii rezultate eficace intr-un timp scurt, nu iti forta muschii lasa-i sa se odihneasca si vei avea rezultate mult mai bune,vitaminele le gasesti in banane,portocale si pepene,pentru ati da un sfat in dieta carne fiarta, paste, orez, laptele sunt ajutatoare pentru a creste in greutate, SPER CA TE-AM AJUTAT

5 răspunsuri:
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Nu pot sa iti raspund la mesaj pentru ca sunt junior dar uite aici nu stiu cate de multe te ajuta dar este destul de detaliat http://www.sfatulmedicului.ro/......ulare_1494

| Emanuel_Malinetescu_1997 explică (pentru supradozadenebunie5):

Si daca manac cum scrie acolo si fac sala o ora pe zi 6 zile pe sapt at o sa se observer bine dezvoltarea muschilor mei? thinking (in cateva luni)

| 현주 a răspuns:

Nu ţine dieta. puppy dog eyes
Ai o greutate perfect normală. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru 현주):

Dieta pentru MUSCHI, nu pentru slabit

| iuliapysutz a răspuns:

Poti sa incerci HERBALIFE, gaseste un reprezentant nutritionist, iti va face ceva evaluari si iti va da prosude bune si naturale care sa te ajute, dupa rezultatele evaluarii. E foarte ok sa stii, o sa iti lucreze masa musculara foarte bine.