Nu trebuie sa fie complexata de felul care arata...si eu am probleme cu greutatea dar deja de 2 luni nu mai mananc grasimi, mai mult mancare usoara si nu in cantitate mare. daca vrea sa ii dau ce mi-a dat mie nutritionistul sa mananc sa ma contacteze...
Poate sa slabeasca danduse cu bicicleta ceva mai mult timp sau sa mearga la sala.
Pai o poti scoate si u in oras la o plimbare pe jos mergeti amandoua la sala sau la dansuri practicati un sport pentru slabire si o convingi sa manance legume care ii plac ei mai mult si mai putin mancare normala, dar dac nu vrei dieta macar sa manance in cantitate mai mica
Pentru a slabi nu este nevoie de dieta. poate sa mearga la o sala de fitnes sa faca banda alergare bicicleta.In felul acesta va slabi si va putea manca normal(trei mancaruri pe zi), bine exceptand alea de la fastfood.In 2-3 luni ar trebui sa dea rezultate
Respecta cele 3 mase din zii! eu aveam 4? kg si aveam 9 ani! trebuie sa mananci din ce in ce mai putin si nu cumva sa incerci sa treci de la 20 de mese la 2! incet, sa manance tot mai putin. dupa o sa ise faca o grasime ei aceia draga mea se aniciliaza doar prin spor(e bine sa fuga 20-30m la inceput...)
Buna.Am incercat si eu multe, dar tot nu am scapat de kg in plus.Cred ca singura solutie eficienta este sa faca sport, sa manance des, la ore fixe si sa bea multe lichide...Am vrut si eu sa o iau pe cai ocolite cu diete si chestii de astea dar nu prea dau rezultate.
Alergare cu 'cap
Eu am facut atletism 6 ani si nu cred ca exista vreun mod mai bun si mai eficient e slabire si mai ales sanatos.
du te cu ea undeva la un club sportiv sa se inscrie la atletism sunt sigur ca o va ajuta antrenorul de acolo ii spuneti lui care este problema si nu cred ca va va refuza, daca face cu un antrenor o sa aveti rezultate va asigur'
Daca nu ai incercat,ati putea sa mergeti impreuna la inot, la patinoar, la sala(sau alte sporturi care va plac voua). Partea buna e ca daca faci in fiecare zi miscare nu e nevoie de nici o diata!
Am vrea sa mergem la sala doar ca in timpul scolii e mai dificil venim la ora 16:00 acasa apoi avem de invatat si de facut teme, si pe langa astea aveam si ore in particular amandoua in zile diferite sambata si duminica stam de obicei in familie si mai invatam citim si din astea in plus mai trebuie sa si traim. Dar multumesc oricum ideaa ta e buna!