Nu prea ai cum sa ii demonstrezi ca exista. Va vedea ea cand va muri daca e adevarat sau nu:-p.
Mergi cu ea la o biserica sa vada icoanele de pe pereti si astfel isi va da seama ca Dumnezeu exista, arata-i in biblie poze de la Nasterea Domnului etc. gaseste tu o solutie, bafta!
Nu poti sa demonstrezi! Poti doar sa te folosesti de aceleasi argumente pentru care crezi si tu in Dumnezeu.
Eu sunt atee, adica nu cred in nici o forta divina sau malefica, nu a reusit nimeni sa ma convinga, nici macar biblia pe care am citit-o cap coada.
E dreptul fiecarui om in parte sa creada sau nu in ceva, ar trebui sa-i respecti atitudinea daca, la randul ei, si ea iti respecta credinta.
Caz rar, foarte rar! Nasol. Spune-i sa isi doareasca ceva dar nu ceva extravagant si zii sa se roage la Dumnenezeu ca se va indeplini si daca se indlepineste inseamna ca exista Dumnezeu
Pai exista numeroase izvoare istorice care dovedesc trecerea lui Iisus pe pamant, iar daca Iisus a existat cu adevarat(si exista), e logic ca si Dumnezeu exista.
Bună.
Aici nu trebuie să demonstrezi, ci trebuie să creadă, pur și simplu!
Pa, pa.
O sa-si dea seama singura...Incearca sa te duci cu ea la Biserica si poate poate.Sau probabilea crede dar ii este rusine sa recunoasca.Nu stiu.
1.Duo la biserica. 2. Daca nu o convingi( sau nu vrea ), fa ce mai spun si lati oameni de aici, SUCCES!
anonim_4396 întreabă: