anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un papagal perus și are vreo 6 ani,mai bine zis este fată. Problema este că,atunci când bag mâna în colivie,încearcă să ma ciupească,știți cumva de ce? Adica,dacă duc mâna lângă el,chiar mă ciupește,nu glumă. Știți cum îl pot face să nu mă mai ciupească? O seară bună, ofer fundă + vot!

Răspuns Câştigător
| DyDyy23 a răspuns:

Pai am avut si eu doua fete si un baiat! Stii care-i problema fiindca ea este singura si nu mai are pe alt cineva(un papagal) in cusca se simte amenintata cand cineva incearca o atinga de aceea ar trebui sa mai cumperi un papagal sau mai simplu sa pui o oglinda in cusca (o oglinda mica)in care sa se poata vedea pentru a se simti mai protejata si mai sigura deoarecee ea fiind si femela se comporta exact ca un caine, isi apara teritoriul iar cu un al papagal se concentreaza la altceva in afara de aparat. Sper ca te-am ajutat! Stiu pentru ca am experienta.

3 răspunsuri:
| Ukkka a răspuns:

Probabil asa se joaca. happy Ii poti spune 'Nu (numele ei)!' Poate va intelege, chiar nu stiu. Incearca. happy Sau poate te ciupeste pentru ca crede ca ai mancare undeva. Chiar nu stiu, incearca orice.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma gandesc ca toti sunt asa.Incearca sa bagi mana mai incet si sa nu te apropii brusc de colivie pentru ca probabil el speriat.Incearca si cu manusi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DyDyy23):

Buna,am deja oglinda!