Am 12 ani și pot să stau afară cam până la 21. 30-22. 00. Doar că ies cam rar din casă
Yo am 14 ani si cel mai tarziu am venit la 3 dimineata , parintii dormeau. De obicei stau pana la 11-12cu prietenii, cu fete...bautura orkm ne distram, mai ales la piscina
Pai in timpul scolii ma lasa dupa ce invat si imi fac temele pana pe la 20.30.si in vacante cat vreau.Pe tine?
Pe mine ma lasa pana cand vreau cateodata cand merg la magazin imi spune ca trebuie sa plec.Am plecat cand vin acasa ma duc iar la joaca. Funda plse.
15 ani. de obicei cat vreau dar nu mai mult de 2 noaptea
Dne cum va lasa pe voi pana la 12 noaptea ...ca eu si invat si fac pregatire iau numai note bune (ca sa ma lase afara) si frate nu pot sa ma duc la petreceri sau sa dorm la prieteni vechi sau ...mrg.chestii obisnuite
Pai am 12 ani.si daca stau la bloc stu cam pana la 10-11
iar daca merg la tara stau pana la ce ora vreau.
Pai depinde de parinti si de varsta
eu am 11 ani si parinti mei ma lasa sa stau cat vreau eu
am prieteni si de 13 14 ani si cu ei stau si daca ei stau mult stau si eu cu ei deci ti.am zis depinde de parinti daca esti o fata/baiat cuminte inveti ii ff ok Ai grija de tine!:*
Buna.sunt fata
pe mine ma lasa pana la 21:30, 22:00.pff nu imi convine eu am numai prieteni de la 13 in sus.
sh ei logic ca stau mai mult decat mine
da bine dhe nu stau in fata blocului
sh mai ales ca majoritatea fumeaza
sh cand ajung acasaa miros a tigari
da in fine
pa-pa!
pupicii
17 ani...pai sambata la disco cat vreau.in rest.nu pot sa zic ca imi impun limite nu prea ies eu de obicei... 1, 2 cam asa
Pai eu am 14 ani.
cand ies afara cu prietenii trebuie sa fiu in casa la ora 9:30 ma cam enerveaza dar in fine. ce sa le faci parintilor