| dragonul96 a întrebat:

care imi zice si mie melodii rock de music channel.

Răspuns Câştigător
| Holocaust a răspuns:

Pai,iti zic de-ale mele.Nu stiu ce preferinte ai tu.
=>30 seconds to mars-kings and queens/closer to the edge, Green day-boulevard of broken dreams/wake me up when september ends/21 guns/american idiot,Good Charlotte-I just wanna live/Chronicles of death and life/the river, My chemical romance:sing, black parade/teenagers; Muse:supermassive black attack/uprising; Paramorebig grinecode/monster/carefully; Foals:Hummer/cassius; Hadouken:Mad/Mic check; Rammstein: Du hast/Ich will/Mutter/Benzine; Marlyn Manson-Beautiful people; The Rasmus - In The Shadows/Livin in a world without you; HIM-funeral of hearts/killing lonliness/scared to death; Mettalica:nothing else matters/The day that never comes; AC/DC:Thunderstruck/Highaway to hell/Shoot to thrill
Depeche Mode: Personal Jesus/Wrong; Placebo: Song to say goodbye/every you every me; Prodigy: Omen/Voodoo people/invader must die
Blink 182:All the small things/Up all night/What's My age :X
The White stripers:seven nation army; Queen:We will rock you/I wanna break free/A cand of magic
Panic! at the disco-Balad of mona lisa/I write sins no tragedis/Lying is the most fun
Sublime with Rometongueanic!
Snow patrol:Chasing cars
Framing hanley:lollipop/All in your hands/Stupid girl
Head Automatica:laughing at you
Fall out boy:I don't care/This ain't a scene./
Neon trees:Animal/1983
Simple plan:Your love is a lie/save you/Astronaut :X
Plus multe altele. Avand in vedere faptul ca suntem de aceiasi varsta(cred.ai 96 la usernume),daca intr-adevar ai asculta rock, n-ai cere piese.
Oricum, sper sa-ti placa ^_^

8 răspunsuri:
| nobilul a răspuns:

Skillet-monster

| Bezea a răspuns (pentru Holocaust):

Damn vreau si eu cateva mel rock happy.

| Holocaust a răspuns (pentru Bezea):

Si tu ceri? ^.^
Sa inteleg ca-ti place rock-ul...sau vrei sa vezi ce-asculta altii? : )

| Bezea a răspuns (pentru Holocaust):

Ambele variante. Am cautat azi pe youtube mel rock pe care nu le stiam si care sa-mi placa, dar nu prea am avut succes. Asa ca am luat cateva din cele scrise de tine si nu sunt deloc rele, domo arigato.

| Holocaust a răspuns (pentru Bezea):

Sa inteleg ca am gusturi destul de bune. big grin

| dragonul96 explică:

Nu da ii vorba de un videoclip cu o formatie si solistul ii blond cu plete si canta la chitara. nu stiu daca o stiti, dar ii super

| Holocaust a răspuns (pentru dragonul96):

Puteai sa zici de la inceput laughingEu ti-am zis melodii rock.Asta ai cerut -_-
Si nu poti sa zici "melodii rock de music channel"
Adica,ce melodii arata pe music channel poate sa arate si pe MTV, de exemplu.
Zii si tu versuri, sau ceva sau ce gen de rock canta... >.

| Bezea a răspuns (pentru dragonul96):

I'm gonna go on a long shot...Nickelback?