| GabrielaIoana a întrebat:

Caut job de vara! Am 17 ani, sunt din Targoviste si m-ar interesa foarte mult o ocupatie pentru vara asta. Invat repede orice,am rabdare si sunt serioasa. Stiti locuri unde se angajeaza elevi/minori? Astept cat mai multe raspunsuri, bineinteles, dau funda pentru cel mai de folos.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Supps a răspuns:

Cele mai mari sanse de a-ti gasi un job de vara este sa iei strazile la picior si sa intrebi peste tot, sau sa iti intrebi cunostiintele poate te pot ajuta cumva. Noi nu avem de unde sa stim cum este situatia la tine in zona.

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate găsești ceva, www.ejobs.ro
Pa, pa.

| GabrielaIoana explică (pentru Legiuitoarea):

Buna! Am cautat deja dar nu am gasit. Mersi oricum!

| GabrielaIoana explică (pentru Supps):

Da stiu ca asta e cea mai buna solutie, dar am pus aceasta intrebare in speranta ca o sa dau de cineva din acelasi oras care sa stie macar un anumit loc unde as putea cauta.Multumesc pentru raspuns!

| Bybi a răspuns:

Dacă există mall, carrefour sau un spațiu comercial asemănător la tine în oraș, mergi și întreabă la standurile de cosmetice sau în general la filiale de telefonie mobilă dacă nu au nevoie de promoteri. E un job care îți dezvoltă capacitatea de comunicare și convingere. Baftă!

| BTWIN a răspuns:

Ai putea incerca la terase sau restaurante happy

| Supps a răspuns (pentru GabrielaIoana):

Sunt 616.735 de useri pe TPU. Am luat un numar aproximativ de useri din Targoviste si anume 5000. Probabilitatea ca unul dintre ei sa iti raspunda la intrebare este de 0, 0081% si asta presupunand ca toti cei 5000 au informatia dorita de tine.

Nu te baza in astfel de lucruri pe ce iti spune nu stiu cine pe internet. Cand vine vorba de bani, internetul este ca si Guvernul, suge tot si nu da nimic inapoi laughing

| GabrielaIoana explică (pentru Supps):

Sa stii ca ai dreptate, dar macar am incercat laughing