| AlleSiAtat a întrebat:

happy Ce nume as putea sa-mi pun pe TPU, avand in vedere ca nu am voie DECAT CU LITERE SI CIFRE si maxim 50 caractere? Cele mai bune sugestii primesc fundita! Restul pot primi vot. big grin

Răspuns Câştigător
| Andyᵗᵐ a răspuns:

1.Esti fata sau baiat?
2.Tu esti in stare sa decizi
3.Cum te cheama
4.Hai ca zic destule sa te ajut si eu macar:
1. LovelessKat
2. K3nt
3. 0AddictedToU
4. Nameless (Fara Nume)
5. Geniu. Online
6. Girly
7. What` UP
8. Are you killing me
9. I'm Not Friendly For U
10. N-ai tu treaba
12. Ma-ta are cratima
13. M4st3r
14. Master Monster
15. Crash It Down
16. Peace At The Moment
17. Rest In Peace I come to kill you
18. Off I'm tired of writing
19. God-Bye Se You On The Other Side
20. Cuxi
21. Seraphyne
22. I see all users TPU
23. NeverGiveUP
24. Pink LoLLipops
25. WelcomeToSaint-Tropez
26. MoneyMoneyOrCash
27. MyNameForTheWin
28. A trifle riddled me (=Un fleac m-au ciuruit
29. MrsL0ve
30. I am always alone
Alege unul sau macar inspirate.Si imi poti spune ce ai ales daca ti-au placut?

9 răspunsuri:
| MaTrIx8378 a răspuns:

Hei,nu-ti pot trimii mesaj din cauza ca ai setat doar ca prietenii tai sa-ti trimita mesaj, asa ca iti raspund aici, multumesc mult :* esti o draguta.

| AlleSiAtat explică (pentru Andyᵗᵐ):

1.Sunt fatawinking
3.Alexandra,dar nu vreau un nume care sa contina preunumele meu realwinking
Imi place numele de la punctul 23...cred ca o sa-l pun pe acesta.Pana atunci, mai astept opinii.

| Andyᵗᵐ a răspuns (pentru AlleSiAtat):

De ce nu iti place numele tau?

Dar a spus cineva ca nu-mi place?! straight face Vreau ceva mai creativ...care sa nu implice numele meu numai daca se zareste in nume ceva original.De ex.: AleFataCuOchiDulciwinking Asa mai merge!

Nu vad original in asta.Dar tu cu gustul tau si eu cu al meu.Deci imi dai funda pana la urma nu? Ca eu ti-am dat ideea.

Hmmm...ok,iti dau funda.Dar invata sa nu mai cersesti.De aceea eu am 14 fundite...pentru ca nicioadata nu am cerut.Invata sa ajuti oamenii si fara sa ceri ceva inapoi!winking

Da intreadevar ai dreptate.Sunt un pic cam egoist, dar....Asa sunt regulile jocului.Deci in cazul asta eu am dreptate.In realitate nu sunt asa dar uneori trebuie rasplatesti pe cineva cand a scris 30 de nume.Asta-i jocul esti ajutat ajuta.

Hmmm...daca tu zici ca ai dreptate, ok. happy Dar eu nu,, respect regulile jocului'' si totusi am mai multe ca tine si sunt si mai noua. (PAREREA MEAwinking ) Nu toti avem aceleasi pareri.

Aici nu conteaza cate funde ai ci cate raspunsuri ajutatoare ai.Dar mi-am luat din timpul liber ca sa scriu 44 de min pe ceaswinking Si cred ca ai si tu timp vreo 30 de secunde sa-mi dai o funda (DOAR DACA MERIT) (SUBIECT INCHIS)