Daca e vorba de o mica "povestioara", pur si simplu scrisa, din imaginatie, nu are ce cauta aici pe TPU :p, daca vrei pareri bune mai bine iti faci un blog sau ceva . In plus, incearca sa iti eliberezi mai tare imaginatia incearca sa o faci mai mult sa para a arta , scapa de concret, si pune'i mai multe metafore, si stil ^^, in rest esti pe drumul cel bun , asta daca vrei sa scrii , pentru ca mie sincer cu asta mi'ai dat de inteles ca e ceva ce ai vrea ca anume cineva sa citeasca, stiu ca esti in locul acelei persoane care il alina pe el , stiu ca ai patit asta chiar daca poate tot ce ai povestit e ca o simpla carte "de publicat", si daca e asa (ca vrei sa i'o spui cuiva) atunci mai perfecta de atat nu cred ca poate fi . Succes ^^, si daca mai ai dubii, ma poti intreba pe mine, nu am studii in asa ceva, scriu de plictiseala dar simt ca stiu ce vrei, si cred ca pot sa te ajut ^^, si sa stii ca mi-a placut ^^ asta ca sa iti dau si o parere. bye .
Nu e chiar o poveste.e o intamplare din viata mea.Asa ma descarc eu, adica scriind... vroiam o parere despre ce ar trebui sa fac in continuare.stiu ca nu prea m-am exprimat corect.Iti multumesc mult ca mi-ai spus parerea ta! :*
Davyduchiha2001 întreabă: